To HBO ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Dan Wheldon

Το ΗΒΟ θα προβάλει ντοκιμαντέρ με την εντυπωσιακή ιστορία του Dan Wheldon η οποία είχε τραγική κατάληξη με τον θάνατο του το 2011.

Dan Wheldon ντοκιμαντέρ στο HBO

O Dan Wheldon ηταν ένας από τους ταχύτερους οδηγούς του IndyCar και δύο φορές νικητής στο Indy500. Λίγους μήνες μετά την δεύτερη νίκη του στην Ινδιανάπολη, έχασε τη ζωή του σε ένα από τα πιο τρομακτικά ατυχήματα στο παγκόσμιο motorsport και αυτή ήταν μια στιγμή που στιγμάτισε το πρωτάθλημα, ιστορικά. 

Dan Wheldon ντοκιμαντέρ στο HBO

Το HBO ανακοίνωσε την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ "Lionheart" που αφορά τη ζωή, την καριέρα, τον θάνατο αλλά και την κληρονομιά του Dan Wheldon, οι δύο γιοι του οποίου ανήκουν στην ομάδα του Andretti εδώ και μερικά χρόνια. 

Το ντοκιμαντέρ συμπίπτει χρονολογικά με τις συμμετοχές του Oliver και του Sebastian Wheldon στα ξεχωριστά πρωταθλήματα καρτ που ξεκινούν να συμμετέχουν φέτος με βάση την ηλικία τους. 

Το trailer που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει ότι το αφιέρωμα θα καλύψει όλη τη θρυλική καριέρα του Wheldon του πρεσβύτερου στο IndyCar, τις τραγικές συνθήκες του θανάτου του σε ένα δυστύχημα με πολλά αυτοκίνητα στο Las Vegas Motor Speedway, καθώς και τις πρώτες ημέρες των αγωνιστικών καριέρων που ξεκίνησαν έκτοτε οι δύο γιοι του. 

Όπως φαίνεται περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους συναδέλφους του Wheldon, νικητές του Indianapolis 500 και πρώην συναθλητές του, Scott Dixon και Dario Franchitti. Επίσης, εμφανίζεται η Susie Wheldon, σύζυγος του Dan και μητέρα τόσο του Sebastian όσο και του Oliver. 

Το Lionheart κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming Max του HBO στις 12 Μαρτίου. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network