Υπέροχος προσομοιωτής Red Bull RB18 για σοβαρό gaming

Αυτός είναι ο πιο εντυπωσιακός προσομοιωτής που έχουμε δει μέχρι σήμερα γιατί είναι μια αυθεντική Red Bull RB18 με καλώδια για να τη συνδέσεις στην τηλεόραση

Red Bull RB18 F1 Simulator

Ποιο είναι το νόημα πίσω από τον καλό προσομοιωτή; Οι πραγματικές συνθήκες, έτσι δεν είναι; Εντάξει μερικές φορές το design παίζει ρόλο, όπως και το hardware ή το πρόγραμμα που επιλέγει κανείς, αλλά αυτά μετατρέπονται σε λεπτομέρειες όταν το κάθισμα, το τιμόνι και τα πεντάλ είναι τοποθετημένα μέσα στο αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για μια Red Bull RB18, ένα επιτυχημένο μονοθέσιο για την ομάδα.

Red Bull RB18 F1 Simulator

Η ομάδα πίσω από την κατασκευή αυτού του αριστουργήματος που το θέλουμε εδώ και  τώρα, είναι η Memento Exclusives, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πρώην επικεφαλής μηχανικό της Honda F1, Barry Gough. Κατά συνέπεια έχει άλλη αξία όταν εκείνος τονίζει πως για τη σχεδίαση του προσομοιωτή έχουν ακολουθηθεί οι ίδιες διαδικασίες που ακολουθούνται και σε ένα πραγματικό μονοθέσιο της Formula 1. 

Διαβάστε Επίσης

Αυθεντικά αρχεία σχεδίασης

Για την ακρίβεια έχουν χρησιμοποιεί σχεδιαστικά δεδομένα CAD απευθείας από τη Red Bull. Υπάρχουν δύο εκδόσεις. Θυμάσαι που είπαμε πως το θέλουμε εδώ και τώρα. Ε, το ξανασκεφτόμαστε λίγο γιατί η φθηνότερη από τις δύο εκδόσεις ονομάζεται Show Car και κοστίζει 85.000 ευρώ, ενώ η έκδοση των 114.000 ευρώ, η οποία ονομάζεται Champion's Edition, διαθέτει και το τμήμα της μπροστινής πτέρυγας που λείπει από το Show Car.

Red Bull RB18 F1 Simulator

Εκτός από αυτό που είναι ουσιαστικά το μπροστινό μισό ενός μονοθεσίου της F1, ο προμοιωτής διαθέτει επίσης λειτουργικά ρυθμιζόμενα πεντάλ gaming, ένα τιμόνι Formula 1 με το σήμα της Red Bull και paddle shifts, καθώς και μια εξαιρετικά ευρεία, κυρτή οθόνη ιδανική και  φτιαγμένη για gaming. 

Red Bull RB18 F1 Simulator

Σύμφωνα με την Memento Exclusives, υπάρχει συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα και για αυτό έχει χρησιμοποιηθεί ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά. Δεν δόθηκαν πάντως λεπτομέρειες για software και hardware του προσομοιωτή, ώστε να είμαστε σίγουροι για αυτό Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο χρώμα του Max Verstappen που κέρδισε το πρωτάθλημα ή να επιλέξουν αυτό του Sergio Perez.

Διαβάστε Επίσης

Best of Network