Αυτό είναι το αμιγώς ηλεκτρικό Mini John Cooper Works (εικόνες)

Θα κάνει ντεμπούτο στο Goodwood και υποτίθεται πως το βλέπουμε με καμουφλάζ, το οποίο η αλήθεια είναι πως δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία.

Mini John Cooper Works e
Mini John Cooper Works e
Mini John Cooper Works e
Mini John Cooper Works e
Mini John Cooper Works e
Mini John Cooper Works e

Στην προηγούμενη γενιά του Mini, η έκδοση John Cooper Works ήταν ένα απόλυτα διασκεδαστικό αυτοκίνητο στην οδήγηση. Τώρα, με το νέο μοντέλο να έχει ήδη αναγγελθεί, η βρετανική μάρκα δηλώνει κατηγορηματικά ότι η χαρακτηριστική αίσθηση καρτ που συνοδεύει παραδοσιακά το JCW θα είναι και πάλι παρούσα, ακόμη και στην περίπτωση της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης.

Διαβάστε Επίσης

Με την ευκαιρία, μπορείς να καλωσορίσεις το ολοκαίνουργιο Mini John Cooper Works E, έστω και σε μορφή πρωτότυπου. Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του κορυφαίου τρίθυρου ηλεκτρικού hatchback της Mini, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στο Goodwood Festival of Speed την επόμενη εβδομάδα.

Mini John Cooper Works e

Το νέο Mini John Cooper Works E, αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται στην αγορά προς το τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου. Αν και η Mini δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα τεχνικά του χαρακτηρισιτκά, το ηλεκτρικό JCW θα μπορούσε να έχει ισχύ έως και 250 ίππους από έναν ηλεκτροκινητήρα που θα βρίσκεται τοποθετημένος μπροστά και να τροφοδοτείται από μια μπαταρία με χωρητικότητα στα επίπεδα των 50 kWh.

Οδηγός το Mini Cooper SE

Ωστόσο, αυτές οι προδιαγραφές δεν είναι επίσημες, οπότε αναφέρονται με κάθε επιφύλαξη. Συγκριτικά, το Mini Cooper SE παραγωγής έχει 214 ίππους και μια μπαταρία 54,2 kWh που επαρκεί για μια αυτονομία 400 χιλιομέτρων (WLTP).

Mini John Cooper Works e

Η Mini πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει την ίδια μπαταρία για να τροφοδοτήσει έναν ελαφρώς πιο ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει σε διαφορετικό set-up του αυτοκινήτου σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Σε επίπεδο εμφάνισης, το νέο John Cooper Works E, διαθέτει έναν πιο σπορ μπροστινό προφυλακτήρα, μια χαρακτηριστική ογκώδη αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής και έναν διαχύτη ενσωματωμένο στον πίσω προφυλακτήρα.

Mini John Cooper Works e

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες του εσωτερικού, αλλά αναμένουμε μια αρκετά παρόμοια εικόνα με την έκδοση JCW που διατίθεται στο Cooper SE, συμπεριλαμβανομένης της στρογγυλής οθόνης infotainment, funky καλύμματα στο ταμπλό και ένα τιμόνι και καθίσματα με θέμα JCW.

Η Mini δήλωσε ότι το πρωτότυπο που θα τρέξει στην ανάβαση του Goodwood καλύπτεται από ένα καμουφλάζ που έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει την 60ή επέτειο της ιστορικής νίκης στο Ράλι Μόντε Κάρλο το 1964, όπου ένα Mini Cooper S τερμάτισε πρώτο. Τέλος, όπως είναι ήδη γνωστό, εκτός από την ηλεκτρική έκδοση, το νέο John Cooper Works θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network