Επίσημο: Δείτε τις πρώτες εικόνες του εντυπωσιακού Abarth 600e-το ισχυρότερο όλων των εποχών

Δεν είναι το πρώτο ηλεκτρικό Abarth αλλά όπως φαίνεται έχει πιθανότητες να αγαπηθεί όπως τα οι θερμικοί πρόγονοί του. Η Abarth μόλις δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες του ηλεκτρικού hot hatch.

Abarth 600e Scorpionissima

Στην 75η επέτειό της, η Abarth μας αποκαλύπτει τρεις αμοντάριστες φωτογραφίες του Abarth 600e Scorpionissima: το ισχυρότερο Abarth όλων των εποχών με 240 ίππους, μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και αγωνιστικό "περιεχόμενο".

Abarth 600e Scorpionissima

Το "ελκυστικό" είναι μάλλον η ιδανική λέξη για το εσωτερικό του Abarth 600e Scorpionissima: η επένδυση του ταμπλό εμπλουτισμένη με γραφικά της Abarth, το αποκλειστικό μοτίβο και το σκούρο περιβάλλον είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της καμπίνας που κοσμείται με λεπτομέρειες όπως ο Σκορπιός στο τιμόνι ή οι χρωματιστές ραφές.

Abarth 600e Scorpionissima

Η αγωνιστική ψυχή του Abarth 600e Scorpionissima εκφράζεται από ειδικά καθίσματα με αγωνιστική σχεδίαση και ένα σπορ τιμόνι με ένθετα από δέρμα και Alcantara, ενισχύοντας τη δροσιά και τη σπορτίφ διάθεση του αυτοκινήτου.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης το κάλυμμα του τούνελ pad για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στην καμπίνα, τον φωτισμό περιβάλλοντος για να τονίσει τους εσωτερικούς χώρους και ένα σύστημα NAV 10 ιντσών.

Abarth 600e Scorpionissima

Το σύστημα infotainment με τα ειδικά γραφικά της Abarth παρέχει στον οδηγό μετρήσεις των επιδόσεων και ένα ειδικό τμήμα για την εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ήχου της Abarth που παρέχεται από τη γεννήτρια ήχου.

Ναι, αυτό είναι το πασχαλινό αυγό της Abarth και περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο που θα αποκαλυφθεί επίσημα το Abarth 600e, το ισχυρότερο Abarth που υπήρξε ποτέ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network