Tesla Cybertruck: περνάει για πλάκα την πιο δύσκολη βραχώδη διαδρομή στον κόσμο (video)

Οι Αμερικανοί δοκιμάζουν τα off road τους στο Hell's Revenge στην Γιούτα που θεωρείται η πιο δύσκολη βραχώδης διαδρομή στον κόσμο αλλά ήταν παιχνιδάκι για το Tesla Cybertruck.

Tesla Cybertruck Hell's Gate

Το Hell's Revenge στην Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών βαθμολογείται ως μονοπάτι βαθμού 6 από τους σχετικούς με την off road οδήγηση και θεωρείται η πιο δύσκολη βραχώδης διαδρομή στην Αμερική. Το Tesla Cybertruck από την άλλη θεωρείται ήδη το απόλυτο αμερικανικό pick up. 

Tesla Cybertruck Hell's Gate

Η επίσκεψη του Tesla Cybertruck στο Hell's Revenge συνεπώς γιορτάστηκε κατά κάποιο τρόπο από την ίδια την Tesla με ένα video που δημοσιεύτηκε από την ετaιρεία προκειμένου να μας δείξει την άνεση του αυτοκινήτου εκεί και να μας αποδείξει με αυτόν τον τρόπο τις δυνατότητές του. 

Tesla Cybertruck Hell's Gate

Το Hell's Revenge έχει μήκος σχεδόν 10 χιλιόμετρα. Η σαθρή επιφάνεια καθιστά τα ανώμαλα περάσματα στα οποία βρίσκονται τα αυτοκίνητα πολύ γλιστερά και είναι δεδομένο πως για να περάσεις από εκεί πρέπει να διαθέτεις τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και ειδικά ελαστικά για εκτός δρόμου περιπέτειες. 

Δεν το καταφέρνουν όλοι... 

Για αυτό είναι ένα παράσημο για τους οδηγούς που ξεπερνούν τα εμπόδιά του. 

Το Tesla Cybertruck φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα και το εντυπωσιακότερο όλων είναι πως ανεβαίνει τις βραχώδεις πλαγιές με εργοστασιακά ελαστικά.   

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network