Το Tesla Cybertruck βγήκε βόλτα και έχουμε video

Κάθε φορά που εμφανίζεται κάποια φωτό ή βίντεο του Tesla Cybertruck παίρνουμε μεγεθυντικό φακό για να εντοπίσουμε τις αλλαγές. Και αυτή την φορά υπάρχουν

Tesla Cybertruck

Την ίδια ημέρα που ο Elon Musk έγραφε στο twitter ότι εξέτασε μια beta έκδοση παραγωγής του Tesla Cybertruck, το φουτουριστικό ηλεκτρικό pick up της φίρμας εμφανίστηκε στους δρόμους του Palo Alto της Καλιφόρνια και κάποιος το απαθανάτισε και ανέβασε φωτό και βίντεο στο Instagram.

Ωπ, τι έγινε με τους καθρέπτες;

Κάθε φορά που διαρρέει μια νέα εικόνα/ βίντεο του Cybertruck παίρνουμε μεγεθυντικούς φακούς για να εντοπίσουμε διαφορές/ αλλαγές. Τι βλέπουμε αυτή τη φορά; Ένα νέο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό -τους πλευρικούς καθρέφτες, γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η έκδοση παραγωγής beta που ανέφερε ο Musk.

Τις προηγούμενες φορές που εθεάθη κάποιο Cybertruck οι πλευρικοί καθρέφτες είχαν ορθογώνιο σχήμα. Αυτή τη φορά του ο πλευρικός καθρέφτης έχει περισσότερο γωνιώδες σχήμα και ταιριάζει καλύτερα με τις γραμμές του ίδιου του Cybertruck. Κάποια στιγμή ο Musk είπε ότι αυτοί οι πλευρικοί καθρέφτες θα είναι αφαιρούμενοι.

Επίσης κάποιος παρατήρησε ότι λείπει ένα πάνελ από το πίσω παράθυρο ενώ ένας άλλος χρήστης του twitter πολύ ορθά εντόπισε αλλάγη στο πίσω φώτα. Το πίσω lightbar φαίνεται πιο φαρδύ. 

Best of Network