"Σχεδιαστικά έτοιμο" το Cybertruck, λέει ο επικεφαλής designer της Tesla

Είναι λίγο σαν το μαρτύριο με την σταγόνα αυτό που κάνει η Tesla με το Cybertruck αλλά όσοι ενδιαφέρονται για το pick up της Tesla -μάλλον- είναι ανθεκτικοί

Tesla Cybertruck

Ο επικεφαλής σχεδιαστής της Tesla, Franz von Holzhausen, δήλωσε πρόσφατα σε ένα podcast ότι το πολυαναμενόμενο Cybertruck σε επίπεδο σχεδίασης είναι έτοιμο για παραγωγή.

Τι άλλο είπε;

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη του podacast αν το ηλεκτρικό pickup της εταιρείας είναι έτοιμο "από άποψη σχεδιασμού", ο von Holzhausen απάντησε: "Ναι. Βασικά, ναι". Η δήλωση αυτή έρχεται τρία χρόνια μετά την παρουσίαση του ηλεκτρικού pick up, και μετά από αρκετές καθυστερήσεις στην παραγωγή -κυρίως- λόγω προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα που προκλήθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Tesla Cybertruck

O οικοδεσπότης του podcast αναφέρθηκε στις φήμες γύρω από την έναρξη της παραγωγής, προσπαθώντας να πάρει μια επιβεβαίωση για τις πληροφορίες που κυκλοφορούν ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει στα μέσα του 2023. Ο επικεφαλής σχεδιαστής της Tesla δεν διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, λέγοντας ότι η εταιρεία μπορεί να κάνει αλλαγές στο σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου όποτε νιώθει ότι υπάρχει ανάγκη.

Θα έχει και τιμόνι yoke στάνταρ;

Ο επικεφαλής σχεδιαστής της Tesla επιβεβαίωσε επίσης ότι το επερχόμενο Cybertruck μπορεί να διατίθεται με τιμόνι yoke ως στάνταρ, λέγοντας ότι "έχει νόημα", αλλά η εταιρεία δεν το έχει επιβεβαιώσει.

Tesla Cybertruck

Η Tesla προσέφερε προηγουμένως το τιμόνι yoke ως στάνταρ στa Model S Plaid και Model X Plaid, αλλά πρόσφατα εισήγαγε ένα συμβατικό στρογγυλό τιμόνι ως επιλογή -χωρίς κόστος- για τα νέα αυτοκίνητα που παραγγέλνονται στην ιστοσελίδα της. Όπως φαίνεται η Tesla μάλλον άκουσε εκείνους που θεωρούσαν ότι δεν είναι πρακτικό. Μη πρακτικό; Αποκλείεται, κανείς δεν έχει παραπονεθεί στο "Drive To Survive". 

Best of Network