Η ελίν κάνει δώρο τα καύσιμα της χρονιάς που έρχεται

Αυτά τα Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο έρχεται από την ελίν, καθώς η εταιρεία κάνει δώρο σε 5 τυχερούς τα καύσιμα τους για μια ολόκληρη χρονιά

elin χριστουγεννιάτικη προσφορά

Αυτά τα Χριστούγεννα το μεγαλύτερο δώρο έρχεται από την ελίν. Επιλέγοντας τα πρατήρια ελίν για τις μετακινήσεις σας τις ημέρες των γιορτών, μπορείτε να λάβετε μέρος στον πιο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με δώρο τα καύσιμα για έναν ολόκληρο χρόνο!

elin χριστουγεννιάτικη προσφορά

Από 11/12/23 έως και 08/01/24, με την αγορά καινοτόμων καυσίμων Crystal Next αξίας 30€ και άνω, λαμβάνεις αυτόματα μέρος στην κλήρωση που θα χαρίσει σε 5 μεγάλους τυχερούς τα καύσιμα της χρονιάς. 

Πιο συγκεκριμένα, οι τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 1800€ (150€/μήνα) για έναν ολόκληρο χρόνο μέσω του ελίν up, τις οποίες θα μπορούν να εξαργυρώσουν στα πρατήρια της ελίν. 

elin χριστουγεννιάτικη προσφορά

H ενέργεια ισχύει για τα μέλη του προγράμματος ελίν up επιβράβευση.

Όσοι είναι ήδη μέλη του προγράμματος, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να σκανάρουν την κάρτα μέλους τους κατά την αγορά των καυσίμων. Όσοι δεν είναι μέλη, πριν την αγορά καυσίμων μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή elin up, διαθέσιμη δωρεάν για iOS και android, είτε εκδίδοντας μία κάρτα μέλους στο πλησιέστερο πρατήριο ελίν. 

Όσο περισσότερες φορές βάλουμε καύσιμα στα πρατήρια ελίν, τόσο αυξάνουμε τις συμμετοχές μας στην κλήρωση και τις πιθανότητες να είμαστε ανάμεσα στους νικητές!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου του 2024.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network