Ο μπασίστας των Coldplay έχει συλλογή υπέροχων αυτοκινήτων (video)

Αν νόμιζες ότι Guy Berryman των Coldplay είναι μόνο ένας καλός μπασίστας, θα σου πούμε ότι μπορεί να είναι ακόμα καλύτερος φανατικός με τα αυτοκίνητα και αυτή είναι η απίστευτη συλλογή του.

Guy Berryman Coldplay

Η Αθήνα χάρηκε για δύο νύχτες τους Coldplay αλλά εμείς όταν ακούμε το όνομα του βρετανικού συγκροτήματος το μυαλό μας πάει αμέσως στον Guy Berryman. Ποιος είναι αυτός; Είναι ο μπασίστας των Coldplay, που δεν είναι μόνο ταλαντούχος μουσικός αλλά και ένθερμος λάτρης και συλλέκτης αυτοκινήτων με μια εντυπωσιακή συλλογή την οποία ζηλεύουμε όσο δεν πάει.

Όπως θα δείτε τόσο στην αναφορά όσο και στο σχετικό video θα καταλάβετε γιατί ζηλεύουμε. Μεταξύ άλλων έχει την αγωνιστική Alfa Romeo 8C 2300 Monza! Επίσης αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ο Berryman εμπλέκεται και στην -πιο premium δεν γίνεται- έκδοση του περιοδικού the road rat. Πατήστε εδώ για να πάρετε μια ιδέα για τι μιλάμε. 

Διαβάστε μια μικρή αναφορά σε κάποια από τα αυτοκίνητα και την ιδιότητα του Berryman ως αυτοκινητάνθρωπου και δείτε το σχετικό video που ακολουθεί. 

Τα κλασικά αυτοκίνητα του Guy Berryman

Ferrari 246 Dino GT: Ένα κλασικό ιταλικό σπορ αυτοκίνητο γνωστό για το όμορφο σχεδιασμό και την απόδοσή του. Το Dino GT είναι ένα πολύτιμο κομμάτι σε οποιαδήποτε συλλογή λόγω της ιστορικής του σημασίας και της οδηγικής εμπειρίας που προσφέρει.

Ferrari 365 GTB/4 Daytona: Άλλο ένα εμβληματικό Ferrari, διάσημο για τον ισχυρό κινητήρα V12 και τον κομψό σχεδιασμό του. Η Daytona είναι σύμβολο της αυτοκινητοβιομηχανίας των δεκαετιών του 1960 και του 1970.

Jaguar E-Type: Συχνά αναφέρεται ως ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, το E-Type συνδυάζει εκπληκτική εμφάνιση με εντυπωσιακή απόδοση. 

Διαβάστε Επίσης

Aston Martin DB5: Γνωστό ως το αυτοκίνητο του James Bond, το DB5 είναι ένα κλασικό βρετανικό grand tourer. Ο διαχρονικός του σχεδιασμός και η πολυτέλειά του το κάνουν να ξεχωρίζει στο γκαράζ του Berryman.

Τα σύγχρονα supercars του Guy Berryman

Ferrari 599 GTO: Ένα περιορισμένης έκδοσης, υψηλών επιδόσεων Ferrari που προσφέρει απίστευτη ταχύτητα και χειρισμό. Το 599 GTO είναι ένα από τα πιο σεβαστά σύγχρονα Ferrari.

Porsche 911 (διάφορα μοντέλα): Η 911 είναι ένα θρυλικό σπορ αυτοκίνητο γνωστό για την ευελιξία και τις επιδόσεις του. Η συλλογή του Berryman περιλαμβάνει πολλαπλές εκδόσεις, αντανακλώντας την εκτίμησή του για αυτό το εμβληματικό μοντέλο.

Τα κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα του Guy Berryman

Alfa Romeo 8C 2300 Monza: Ένα κλασικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της δεκαετίας του 1930, γνωστό για την αγωνιστική του κληρονομιά και τη ιστορική του σημασία. Το 8C 2300 Monza είναι μια σπάνια και πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε συλλογή.

Porsche 356: Ο προπομπός της 911, το 356 είναι ένα σημαντικό κομμάτι της αυτοκινητικής ιστορίας. Είναι γνωστό για τον ξεχωριστό του σχεδιασμό και τα ευχάριστα οδηγικά χαρακτηριστικά του.

Ασίγαστο πάθος για αυτοκίνητα

Ο Berryman δεν είναι απλώς συλλέκτης αλλά συμμετέχει ενεργά στην αποκατάσταση και διατήρηση των κλασικών αυτοκινήτων. Υπερηφανεύεται για τη διατήρηση της αυθεντικότητας και της ακεραιότητας των οχημάτων του.

Και φυσικά απολαμβάνει να οδηγεί τα αυτοκίνητά του, εκτιμώντας τόσο τις επιδόσεις τους όσο και την ιστορική τους σημασία. Η συλλογή του δεν είναι μόνο για επίδειξη αλλά και για την απόλαυση της εμπειρίας αυτών των μηχανών στο δρόμο.

Επίσης ο Berryman συμμετέχει συχνά σε εκδηλώσεις και εκθέσεις κλασικών αυτοκινήτων, όπου παρουσιάζει τα πολύτιμα αποκτήματά του και συνδέεται με άλλους λάτρεις.


Το πάθος του Berryman για τα αυτοκίνητα επηρεάζεται από την εκτίμησή του για το σχεδιασμό, τη μηχανική και την τέχνη της κατασκευής αυτοκινήτων. Αυτό το πάθος εκτείνεται πέρα από την ιδιοκτησία αυτοκινήτων μέχρι την κατανόηση της ιστορίας και της σημασίας τους.

Μέσα από τη συλλογή του, ο Berryman έχει γίνει σεβαστό πρόσωπο στην αυτοκινητική κοινότητα, γνωστός για το εκλεπτυσμένο γούστο του και την αφοσίωσή του στην κουλτούρα των αυτοκινήτων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network