Πέντε αυτοκίνητα που δεν τα σώζει ούτε η Black Friday

Αν περίμενες την Black Friday για να πάρεις αυτά τα 5 αυτοκίνητα ατύχησες. Γιατί ακόμα και με 60% έκπτωση τα συγκεκριμένα κάνουν όσο ένα μικρό ιδιωτικό νησί.

Rolls-Royce Droptail Amethyst

Ξημέρωσε Black Friday συναγωνιστές της αυτοκίνησης. Τούτη η μέρα που όταν ήρθε στη χώρα μας πριν από λίγα χρόνια, ως μια one off εκπτωτική ημέρα άλλαξε ο κόσμος γύρω μας.

Άλλαξε γιατί είχε φτάσει επιτέλους και στην Ελλάδα, η στιγμή να σκοτωνόμαστε στις εισόδους των πολυκαταστημάτων όπως στη Florida και να στηνόμαστε σαν έφηβοι από τα αξημέρωτα όπως στις ουρές της 5ης Λεωφόρου για το νέο iPhone.

Διαβάστε Επίσης

Όμως η Black Friday μεγάλωσε και τώρα δεν ξέρεις πότε ακριβώς είναι, γιατί είναι Black εβδομάδα ολόκληρη και μαύρος Νοέμβριος σε μερικές περιπτώσεις. Κυρίως όμως αφορά κάθε προϊόν και πλέον και τα αυτοκίνητα με αρκετές εταιρείες να βγάζουν ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, εκπτώσεις και ευκολίες. 

Διαβάστε Επίσης

Ε, λοιπόν εμείς σας έχουμε 5 αυτοκίνητα που όχι Black Friday δεν τα σώζει, πρέπει να "μαυρίσουν" πολλές ακόμη ημέρες στα ημερολόγιά μας και ακόμη και έτσι οι εκπτώσεις και τα χρηματοδοτικά πάλι δεν θα μας φτάνουν, ούτε για το σέρβις. 

Mercedes-Benz 300SL Uhlenhaut Coupe  

Mercedes 300SL Uhlenhaut Coupe

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι γίνεται έκπτωση 60% στην Uhlenhaut Coupe. Είναι η Mercedes 300SL που πουλήθηκε πέρσι. Εντάξει δεν υπάρχει και μεγάλο απόθεμα. Δύο είναι όλες όλες, οπότε αν βγει με 60% έκπτωση και πέσει από τα 135 εκατομμύρια ευρώ στα 81 καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει. Όχι ουρά έξω από το Μουσείο της Mercedes. Μονομαχίες στα δέκα βήματα θα έχουμε. Μιλάμε για ευκαιρία που δεν χάνεται. 

Rolls-Royce Droptail Amethyst

Rolls-Royce Droptail Amethyst

Έλα, σοβαροί να είμαστε σας παρακαλώ, ποια έκπτωση θα ήταν πρέπουσα και όχι ντροπιαστική για μια Droptail που έφτιαξε η Rolls-Royce με έμπνευση από τον γενέθλιο λίθο του γιου του ιδιοκτήτη που την παρήγγειλε. Black Friday στο συναίσθημα δεν μετράει κύριέ μου. 30 εκατομμύρια κάνει; 30 εκατομμύρια θα δώσουμε. Κόψτε κάτι αν θέλετε από το ρολόι που την συνοδεύει. Μια περιουσία κάνει και αυτό έτσι και αλλιώς. 

Ferrari 330LM-250 GTO

Ferrari 250 GTO

Εδώ οφείλουμε να αναδείξουμε ένα πονηρό παιχνίδι της μοίρας, μια ανεπανόρθωτη αστοχία της θεάς Τύχης που προέκυψε μια μόλις εβδομάδα πριν από την Black Friday. Ακριβώς την προηγούμενη Παρασκευή πουλήθηκε αντί 48 εκατομμυρίων ευρώ αυτή η Ferrari 250GTO που για την περίσταση ακούει και στο όνομα 330LM, καθώς με αυτό έκανε καριέρα στο motorsport της εποχής της.

Ferrari 250 GTO

Φαντάζεσαι πόσο φθηνότερη θα μπορούσε να είναι αν η δημοπρασία του οίκου RM Sotheby's διεξαγόταν μια εβδομάδα μετά; Τι μας κρύβουν;

Pagani Huayra Codalunga

Pagani Huayra Codalunga

Το τμήμα Grandi Competizioni της Pagani είναι σαν να έχει ο φούρνος της γειτονιάς σου, ειδικό τμήμα για κουλούρια Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα το τμήμα αυτό ασχολήθηκε να μετατρέψει την εξωτική Huayra σε longtail hypercar στα πρότυπα των διασήμων McLaren longtail.

Pagani Huayra Codalunga

Μόνο για το όνομα Codalunga αξίζει κανείς να δώσει τα 7+ εκατομμύρια ευρώ και από τη στιγμή που στο ερώτημα, "τι οδηγείς" σε ένα ακριβό δείπνο, εσύ θα απαντάς, "Pagani Codalunga" σκέψου ντροπή να την έχεις αγοράσει σε Black Friday. 

Bugatti La Voiture Noire

Bugatti La Voitture Noire

La Voiture Noire ξέρεις τι σημαίνει; Θα σε βοηθήσουμε εμείς. "Το μαύρο αυτοκίνητο". Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Πως στην αρχική τιμή των 20 εκατομμυρίων έχει ενσωματωθεί η έκπτωση της Black Friday, οπότε κάτι ήξερε ο κύριος που έσπευσε να αγοράσει την μια και μοναδική τέτοια Bugatti που κυκλοφορεί.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network