Ο Enzo Ferrari για την Ferrari

Παλιό αλλά σπάνιο και πλέον μπορεί να θεωρείται ένα ιστορικό διαμαντάκι με τον ίδιο τον Il Comentatore να μιλά για την Ferrari. Ας απολαύσουμε τον Enzo Ferrari

Enzo Ferrari

Αμφιλεγόμενος; Τουλάχιστον. Συγκεντρωτικός; Το δίχως άλλο. Οραματιστής; Αναμφίβολα.

Enzo Ferrari

Άσχετα με όλα τα παραπάνω (ή μήπως εξαιτίας τους;) ο Enzo Ferrari είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα στην ιστορία της αυτοκίνησης.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά τον θάνατό του, η μάρκα του ζει, βασιλεύει και γιγαντώνεται οικονομικά, στην γκάμα των μοντέλων προστέθηκε ένα SUV-που-δεν-είναι-SUV (και που πολύ πιθανό να μην είχε σχεδιαστεί καν, αν ο Enzo Ferrari ζούσε,  για να παραχθεί, ούτε λόγος), επέστρεψε στους αγώνες αντοχής και έριξε νερό στο μύλο του "Drive To Survive” με την παταγώδη μεταγραφή του Lewis Hamilton.

Στο εκπληκτικής αισθητικής βίντεο που ακολουθεί, δεν θα δεις δραματικές σκηνές σε αργή κίνηση, θα απογοητευτείς από την ανάλυση και η άψογη σκηνοθεσία θα σε ξενίσει γιατί δεν προορίζεται για το internet.

Αλλά, θα δεις τον ίδιο τον Ferrari να μιλάει για τη μάρκα και τους αγώνες συνοδεία εξαιρετικών εικόνων, σε ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε περίπου σαράντα χρόνια πριν. Να, για κάτι τέτοια είναι που αγαπάμε το youtube.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network