Αυτή η Restomod BMW 1602 είναι όλη από ανθρακονήματα

Μια BMW 1602 - στολίδι είναι το αντικείμενο του νέου video στη σειρά American Tuned του Top Gear, ένα σπάνιο restomod χάρη στην ποιότητά του

Ένας Γάλλος, ο Paul Lefevre βρέθηκε πριν κάποια χρόνια στην Αμερική για να εξασκήσει το πάθος του με το σερφ και έμεινε εκεί για πάντα ξεκινώντας μια επιχείρηση με σανίδες για σερφ. Κατέληξε να έχει φτιάξει ένα απο τα πιο όμορφα restomod της BMW με βάση μια BMW 1602, την οποία ελάφρωσε δραματικά. Είναι ένα ακόμη επεισόδιο του American Tuned το οποίο μας ταξιδεύει στον συνήθως εξωπραγματικό κόσμο της βελτίωσης στην Αμερική και χάρη στο οποίο έχουμε δει αυτοκίνητα σαν και αυτό ή αυτό.

BMW 1602 American Tuned Video

Πίσω στην BMW 1602 τώρα. Η ευχέρεια που έδινε στον Lefevre, η εργασία του με ελαφρά υλικά και με ανθρακονήματα για να δημιουργήσει εντυπωσιακές και αποδοτικές ιστιοσανίδες, του επέτρεψε να φτιάξει ολόκληρο το αμάξωμα της BMW από ανθρακονήματα. Μάλιστα είναι τόσο χαμηλών τόνων που κρύβει επιμελώς πως το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί έχει ανθρακονήματα ακόμη και στο ταμπλό του. Ο Rob Dahm είναι και πάλι οικοδεσπότης μας σε αυτό το video και η επαφή του με την εντυπωσιακή αυτή BMW 1602 καταλήγει στο οτι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ζυγισμένο και ελαφρύ αυτοκίνητο το οποίο χάρη στους 200 ίππους από τον S14 κινητήρα της BMW κινείται απρόσκοπτα και διασκεδαστικά για τον οδηγό του. 

BMW 1602 American Tuned Video

Best of Network