Η νέα BMW M5 θα έχει φωτιζόμενη μάσκα-το πρώτο teaser

Η στιγμή της αποκάλυψης για τη νέα υβριδική BMW M5 πλησιάζει, με την κορυφαία έκδοση της Σειράς 5 να δανείζεται τον V8 4.4 λίτρων της ΧΜ και να έχει απόδοση άνω των 700 ίππων.

BMW Μ5 teaser

Η περίοδος αναμονής πλησιάζει στο τέλος της, καθώς η BMW επιβεβαίωσε ότι η νέα M5 έρχεται σύντομα. Αν και δεν έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία της παρουσίασης για την κορυφαία έκδοση της Σειράς 5, κυκλοφόρησε ένα νέο teaser αναφέροντας ότι οι δοκιμές έχουν ολοκληρωθεί.

Διαβάστε Επίσης

Το teaser που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της BMW USA στο Χ, δείχνει ξεκάθαρα ότι η νέα Μ5 θα έχει μια μεγάλη, φωτιζόμενη μάσκα. Μπορούμε επίσης να δούμε τα μπροστινά φώτα, όμως όλα τα υπόλοιπα μέρη του αμαξώματος είναι καλυμμένα.

Φυσικά, ο σχεδιασμός δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη σε αυτό το σημείο, καθώς από τον Ιανουάριο του 2022 έχει δημοσιευτεί πλήθος κατασκοπευτικών φωτογραφιών. Ως αποτέλεσμα, γνωρίζουμε ότι η M5 θα έχει ιδιαίτερα επιθετική εμφάνιση που θα υπογραμμίζεται από τις έντονες γωνίες του μπροστινού προφυλακτήρα, τον πιο σπορ πίσω προφυλακτήρα και την εξάτμιση με τέσσερις απολήξεις.

BMW Μ5 teaser

Ενώ η BMW κρατάει τις λεπτομέρειες κρυφές, ο πρόεδρος Oliver Zipse αποκάλυψε ότι πρώτα θα λανσαριστεί το sedan και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η έκδοση Touring. Ο Zipse επιβεβαίωσε επίσης ότι η M5 θα διαθέτει ένα plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, που θα παρέχει ηλεκτρική αυτονομία άνω των 70 χιλιομέτρων.

Επίσης, θεωρείται βέβαιο πως το νέο μοντέλο θα έχει κοινά στοιχεία με την XM, όπως ο V8 4.4 λίτρων με twin-turbo, μια μπαταρία ιόντων λιθίου και έναν ηλεκτροκινητήρα που ενσωματώνεται σε ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων. Αυτή η διάταξη δίνει στην περίπτωση της ΧΜ συνδυαστική απόδοση έως και 748 ίππων και 1.000 Nm ροπής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network