Nilu27 είναι η νέα φίρμα hypercars που αδιαφορεί για μπαταρίες και λογισμικά (video)

"Ανεπηρέαστοι από την ψηφιοποίηση, την ηλεκτροκίνηση και άλλους περισπασμούς, εστιάζουμε στην απόλυτη αυτοκινητική εμπειρία με μια γερή δόση 'ω ρε φίλε' ανακατεμένη για καλό σκοπό" δηλώνει ο ιδρύτης της φίρμας. Κατάλαβες...

nilu27

Το "Nilu27" μπορεί να ακούγεται σαν το όνομα 13χρονου χρήστη/ παίκτη του Call of Duty αλλά δεν είναι. Πρόκειται για το όνομα που επέλεξε ο Sasha Selipanov για τη νέα του μάρκα  hypercars. Ο στόχος είναι να κατασκευάζει αυτοκίνητα που είναι "εξίσου όμορφα και βίαια", προφανώς. 

Και για να δώσει στον κόσμο μια γεύση του τι ακριβώς έχει σχεδιάσει για το παρθενικό προϊόν της Nilu27 - το οποίο θα χρησιμοποιεί έναν ατμοσφαιρικό V12- η μάρκα κυκλοφόρησε ένα teaser video. Από την αρχή, φαίνεται να συνδυάζει στυλιστικά χαρακτηριστικά από πολλούς από τους πρώην εργοδότες του Selipanov, συμπεριλαμβανομένων των Bugatti, Koenisegg και Lamborghini.


Το ανώνυμο ακόμα αυτοκίνητο διαθέτει στενές gullwing πόρτες, μερικώς εκτεθειμένα κομμάτια ανάρτησης και έναν πίσω διαχύτη δύο τμημάτων.

Διαβάστε Επίσης

Άλλα σημαντικά σημεία περιλαμβάνουν μια εξάτμιση με τριπλή έξοδο που διασχίζει πάνω από τη γραμμή της μικρής πίσω πτέρυγας, που σημαίνει ότι υπάρχει μια ασυνήθιστη καμπύλη κατά μήκος του μεσαίου τμήματος, και αρνητική καμπύλη στους τροχούς. Το λιγότερο διακριτικό, για να πούμε το λιγότερο.

Σίγουρα εντυπωσιακό το πίσω τμήμα αν και είναι απίθανο ότι όλα αυτά τα στιλιστικά χαρακτηριστικά θα περάσουν στο τελικό μοντέλο παραγωγής, με αλλαγές που πιθανόν να γίνουν ανάλογα με τις επιδόσεις και τους αεροδυναμικούς στόχους.

Διαβάστε Επίσης

Μιλώντας για επιδόσεις, είναι λογικό να περιμένουμε ότι αυτό το αυτοκίνητο θα έχει τετραψήφια ιπποδύναμη χάρη στο 12κύλινδρο κινητήρα. Και επειδή οι περισσότερες από τις προηγούμενες δημιουργίες του Selipanov είχαν, ας πούμε, "γενναιόδωρες" ποσότητες ισχύος.

Μια δημόσια δήλωση από τη Nilu27 αναφέρει: "Ανεπηρέαστοι από την ψηφιοποίηση, την ηλεκτροκίνηση και άλλους περισπασμούς, εστιάζουμε στην απόλυτη αυτοκινητική εμπειρία με μια γερή δόση 'ω ρε φίλε' ανακατεμένη για καλό σκοπό". 

Και να τι είπε ο Selipanov: "Η ομάδα μου και εγώ είμαστε επιτέλους σε θέση να εξερευνήσουμε τα βασικά θέματα της αυτοκίνησης χωρίς τους περιορισμούς που συνήθως επιβάλλει η βιομηχανία ή τις προκατασκευασμένες δεσμεύσεις για την τεχνολογία. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το πρώτο μας αυτοκίνητο αυτό το καλοκαίρι".

Το αυτοκίνητο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 15 Αυγούστου στο Pebble Beach Concours d'Elegance και θα δώσει το έναυσμα για μια σειρά αυτοκινήτων που θα κυκλοφορήσει η Nilu27 τα επόμενα 10 χρόνια. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network