Η Emma Stone κάνει drift με Dodge Challenger Hellcat στη νέα ταινία του Λάνθιμου (video)

Ένα Dodge Challenger Hellcat με οδηγό την Emma Stone είναι η πρώτη εικόνα που βλέπουμε από την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Kinds of Kindness. Το καλοκαίρι η πρεμιέρα.

Kinds of Kindness Γιώργος Λάνθιμος Dodge Challenger

Ο Γιώργος Λάνθιμος ήταν χάρη στα 4 βραβεία Oscar του Poor Things, ένα από τα πρόσωπα της πρόσφατης απονομής των Oscar, όπως εξάλλου και η Emma Stone η οποία χάρη στην ερμηνεία της στην ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη μπήκε πλέον στο κλειστό κλαμπ των γυναικών με δύο βραβεία Όσκαρ. 

Kinds of Kindness Γιώργος Λάνθιμος Dodge Challenger

Τώρα οι δύο τους συνεργάζονται ξανά, όπως εξάλλου ήταν ήδη γνωστό, και το αποτέλεσμα της νέας τους δουλειάς είναι το Kinds of Kindness. Η εταιρεία παραγωγής δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer του φίλμ, το οποίο φαίνεται πως έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο ένα εντυπωσιακό muscle car, το Dodge Challenger SRT Hellcat

Kinds of Kindness Γιώργος Λάνθιμος Dodge Challenger

Μάλιστα το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιείται ως ένα απλό εργαλείο για να βγουν οι σκηνές, αλλά ακριβώς όπως πρέπει να χρησιμοποιείται ένα muscle car. Δηλαδή με ψηλές στροφές, drift και δυνατό ήχο από τον υπερτροφοδοτούμενο V8 των 6,2 λίτρων που φτάνει σε απόδοση τους 807 ίππους. Συνεπώς ήρθε μάλλον η στιγμή τα 4 αγαπημένα μας Dodge στον κινηματογράφο να γίνουν πέντε και αναμένουμε με αγωνία.

Kinds of Kindness Γιώργος Λάνθιμος Dodge Challenger

Ο Yorgos έχει επιλέξει το βαθύ μωβ στο οποίο η Stellantis λανσάρισε το τελευταίο Dodge Challenger που θα κυκλοφορήσει, τουλάχιστον με θερμικό κινητήρα, και από την υπόθεση αλλά και τα πλάνα καταλαβαίνουμε πως στη θέση του οδηγού κάθεται η Emma Stone. 

Διαβάστε Επίσης

Το Kinds of Kindness είναι μια σπονδυλωτή ιστορία τρίων διαφορετικών καταστάσεων, όπως διαβάζουμε στην υπόθεση. Ένας άνδρας χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του. Ένας αστυνομικός που ανησυχεί επειδή η σύζυγός του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και μοιάζει άλλος άνθρωπος.


Και μια γυναίκα που είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συμμετέχουν οι Emma Stone, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

To Kinds of Kindness θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου, όπως αναφέρει αυτό το πρώτο teaser. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network