Με νέες χαμηλότερες τιμές όλα τα SEAT Arona

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε., εισαγωγέας των μοντέλων της SEAT στην ελληνική αγορά έθεσε σε εφαρμογή μια νέα προωθητική ενέργεια για το Arona που περιλαμβάνει μειώσεις τιμών.

Seat Arona

Το μικρό SUV της Seat διατίθεται πλέον με νέες μειωμένες τιμές έως και 1.000 ευρώ – αναλόγως την έκδοση - στα πλαίσια ενός νέου προωθητικού προγράμματος που συνδυάζεται και με ένα επιπρόσθετο όφελος 500 ευρώ για όλα τα μοντέλα της γκάμας Arona.

Αυτό σημαίνει πως η βασική έκδοση Style του Arona με τον 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης ενός λίτρου και τους 95 ίππους ξεκινά πλέον από τα 18.990 ευρώ.

Seat Arona

Η σειρά διαθέτει εκδόσεις και με 115 ίππους, ισχύ που προέρχεται από τον ίδιο κινητήρα με διαφορετική όμως χαρτογράφιση. Εδώ υπάρχουν και εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο DSG.

Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η έκδοση FR με κινητήρα 1.5 λίτρων απόδοσης 150 ίππων που διατίθεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο.

Διαβάστε Επίσης

Η πρόταση του SEAT Arona συνδυάζει εναλλακτικά και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη VW Financial Services όπου το επιτόκιο προσδιορίζεται στο 3,9% με την μηνιαία δόση να ξεκινά από τα 211 ευρώ.

Seat Arona

Τέλος, σε ισχύ παραμένει και το προωθητικό πρόγραμμα για το μοντέλο Ibiza με όφελος 500 ευρώ για όλες τις εκδόσεις και με την τιμή εκκίνησης να προσδιορίζεται στα 15.990 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network