Opel: Απόσυρση αυτοκινήτου και ανταλλαγή με όφελος έως 3.500 ευρώ

H Opel κινήθηκε ανοδικά την περασμένη χρονιά και σε αυτό το δρόμο θέλει να επιχειρήσει και φέτος θέτοντας αυτή την περίοδο σε ισχύ ένα πρόγραμμα απόσυρσης για την αγορά οποιουδήποτε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου της εταιρείας.

Opel Corsa ananeosi MY23

Η Opel αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση των πωλήσεων το 2023 με το νέο Corsa να είναι το πιο καλοπουλημένο μοντέλο της. Η εταιρεία ξεκινά δυναμικά και τη νέα χρονιά προσφέροντας στους υποψήφιους αγοραστές οποιουδήποτε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου της γκάμας τη δυνατότητα να το αγοράσουν αποσύροντας το παλιό τους αυτοκίνητο.

Η διαδικασία είναι απλή με την συμπλήρωση μιας φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο site της εταιρείας με την Opel να αναλαμβάνει όλη την διαδικασία της απόσυρσης. Μάλιστα αυτή την περίοδο η Opel διαθέτει το Corsa με τιμή εκκίνησης στα 17.900 ευρώ και το Crossland, από 19.400 ευρώ.

Opel aposirsi

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογο πρόγραμμα απόσυρσης είχε τεθεί σε ισχύ και το πρώτο τρίμηνο του 2023 με πολύ καλά αποτελέσματα για τις πωλήσεις της Opel. 

Όλα τα μοντέλα της εταιρείας συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύησης (2 χρόνια εργοστασιακής συν 3 χρόνια επιπλέον μέσω του προγράμματος Flex Care). Παράλληλα, κάθε νέο Opel που λαμβάνει πινακίδες κυκλοφορίας υποστηρίζεται από διετή οδική βοήθεια Opel Assistance χωρίς χρεώση. Η υπηρεσία υποστηρίζει τους χρήστες Opel 24/7 με ισχύ και στο εξωτερικό – σε 40 ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network