Νέα διαρροή για την Lancia Ypsilon (video & photos)

Περίπου ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, τα γυρίσματα ενός προωθητικού βίντεο έγιναν αιτία να κυκλοφορήσουν εικόνες της νέας Ypsilon χωρίς καμουφλάζ.

Lancia Ypsilon 2024

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Lancia Ypsilon είναι προγραμματισμένη για τις 14 Φεβρουαρίου, ωστόσο ήδη από το προηγούμενο διάστημα, είχε ξεκινήσει η σταδιακή της αποκάλυψη έστω και με ανορθόδοξο τρόπο.

Αυτή όμως είναι η πρώτη φορά, που το ιταλικό σουπερμίνι συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό χωρίς το παραμικρό καμουφλάζ. Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο δίκτυο, τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός προωθητικού βίντεο του μοντέλου.

Διαβάστε Επίσης

Το νέο μοντέλο δεν θυμίζει σε τίποτα το απερχόμενο μοντέλο, που βρίσκεται στην αγορά από το 2011. Εμφανώς μεγαλύτερη σε διαστάσεις, η νέα, 3η γενιά της Ypsilon είναι ένα σύγχρονο αυτοκίνητο με αρκετές σχεδιαστικές ιδιαιτερότητες.

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες, παρά το σκούρο μπλε χρώμα του αμαξώματος, τα διακοσμητικά μαύρου χρώματος στη μάσκα, καθώς και η διαιρούμενη λωρίδα LED που τη διατρέχει, χαρακτηρίζουν το μπροστινό μέρος.

Lancia Ypsilon 2024

Το μαύρο το συναντάμε και σε άλλα σημεία του αμαξώματος, όπως στην κολόνα C, στην αεροτομή, αλλά και στις ζάντες. Ειδικά στο πίσω μέρος, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της νέας Ypsilon, είναι τα στρογγυλά φώτα LED με το οριζόντια τοποθετημένο εσωτερικά γράμμα "Υ”.

Θα διατίθεται ως υβριδικό και ηλεκτρικό

Lancia Ypsilon 2024

Αν και σε καμία από τις φωτογραφίες δεν διακρίνεται καθαρά ολόκληρο το ταμπλό του αυτοκινήτου, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση. Το βασικό στοιχείο είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με την οθόνη πολυμέσων που βρίσκονται σε ενιαία διάταξη. Η Lancia έχει επιβεβαιώσει ότι θα πουλάει τη νέα Ypsilon τόσο σε υβριδική όσο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Η τελευταία, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα μοιράζεται τα βασικά τμήματα με τα Jeep Avenger και Peugeot e-208. Αυτά μεταφράζονται σε ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 156 ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 54 kWh.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network