Δεν πουλήθηκε η τρακαρισμένη Lamborghini Countach του "Λύκου της Wall Street"

H τρακαρισμένη Lamborghini Countach από τον "Λύκο της Wall Street" τέλικα "έφαγε άκυρο" παρά το ότι οι προσφορές ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Lamborghini Countach 25 Anniversry

Μια από τις μεγαλύτερες ατραξιόν της δημοπρασίας που διοργάνωσε ο οίκος Bonham's στο Άμπου Ντάμπι στο περιθώριο του τελευταίου αγώνα της Formula 1 ήταν ασφαλώς η Lamborghini Countach από την κινηματογραφική επιτυχία "Λύκος της Wall Street". Για να είμαστε ακριβείς η τρακαρισμένη Lamborghini Countach

Lamborghini Countach Λύκος της Wall Street τρακαρισμένη

Οι εκτιμήσεις για το αυτοκίνητο που διαφημίστηκε ως ένα ιδιαιτέρως συλλεκτικό όχημα και αναμφίβολα είναι ένα τέτοιο λόγω της κατάστασής του κυρίως, μιλούσαν για σχεδόν δύο εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο η Lambo δεν κατάφερε να πιάσει την τιμή πώλησης που είχε τεθεί από τον πωλητή και ήταν το 1,5 εκατομμύριο δολάρια.

Lamborghini Countach Λύκος της Wall Street τρακαρισμένη

Οι προσφορές σταμάτησαν στο 1.350.000 δολάρια, που σημαίνει 1.232.000 ευρώ και έτσι παρά το γεγονός πως το σφυρί χτύπησε τρεις φορές και η διαδικασία ολοκληρώθηκε το αυτοκίνητο δεν άλλαξε χέρια.

Αυτό αφήνει τους συλλέκτες και επίδοξους ιδιοκτήτες μιας κινηματογραφικής Lamborghini Countach ανυπόμονους για την δημοπρασία του οίκου Sotheby's στην Νέα Υόρκη στις 5 Δεκεμβρίου, όπου θα δημοπρατηθεί η ατρακάριστη Countach από την επιτυχία του Martin Scorsese.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network