Νέα έκδοση για τα Jeep Renegade και Compass-τιμές και εξοπλισμός

H Jeep προσθέτει στην γκάμα των μοντέλων Renegade και Compass την έκδοση Altitude με γενναιόδωρο πακέτο εξοπλισμού και τιμή χωρίς επιβάρυνση φόρου για εταιρική χρήση.

Jeep Renegade kai Compass

Τα μοντέλα Renegade και Compass  της Jeep απέκτησαν έκδοση Altitude με τιμή προ φόρων χαμηλότερη από τα 40.000 ευρώ που απαλλάσσονται από φόρο εταιρικής χρήσης. Ειδικότερα η νέα έκδοση στη σειρά Renegade διατίθεται με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 1,5 λίτρων (e-Hybrid) που αποδίδει 130 ίππους αλλά και στην έκδοση PHEV (Plug-in Hybrid 4xe) με ισχύ 190 ίππων.

Το πακέτο εξοπλισμού Altitude περιλαμβάνει εκτός των άλλων, σύστημα πλοήγησης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, φώτα LED, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, οθόνη αφής 8,4 ιντσών για το σύστημα infotainment Uconnect Navi και κάμερα οπισθοπορείας.

Jeep Renegade kai Compass

Επίσης το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προσαρμοζόμενο cruise control, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με αυτόματη πέδηση, αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας και ενεργό σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας.

Διαβάστε Επίσης

Από την άλλη, η έκδοση Altitude στην σειρά Compass διατίθεται με τον ήπια υβριδικό κινητήρα των 130 ίππων και με το επαναφορτιζόμενο υβριδικό κινητήρα με απόδοση 240 ίππων. Το πακέτο εξοπλισμό περιλαμβάνει φώτα LED, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, οθόνη αφής 10,1 ιντσών για το σύστημα infotainment Uconnect με δυνατότητα smartphone mirroring αλλά και digital πίνακα ενδείξεων 10,25 ιντσών μπροστά από το τιμόνι.

Jeep Renegade kai Compass

Η έκδοση Renegade Altitude με τους 130 ίππους κοστίζει 31.124 ευρώ ενώ εκείνη με τους 190 ίππους προσδιορίζεται στα 45.624 ευρώ αποτελώντας πλέον την entry level έκδοση των μοντέλων Renegade 4xe κάτω από τις εκδόσεις Upland και Trailhawk.

Αντιστοίχως, το Compass Altitude με τους 130 ίππους κοστίζει 35.714 ευρώ ενώ η έκδοση με τους 240 ίππους βρίσκεται στο επίπεδο των 47.724 ευρώ. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 4 ετών ή με όριο τα 160.000 χλμ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network