170 παραβάσεις σε 1 μέρα βεβαίωσε η Τροχαία στην Αττική

27 διπλώματα οδήγησης και 37 άδειες κυκλοφορίας αφαιρέθηκαν από οδηγούς σε εντατικούς ελέγχους που έκανε η τροχαία στην Αττική σε μια μέρα

αστυνομικός της τροχαίας Αττικής

Συνολικά 170 παραβάσεις Κ.Ο.Κ., για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, βεβαιώθηκαν μετά από στοχευμένες δράσεις και εξειδικευμένους τροχονομικούς ελέγχους της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

ελληνική αστυνομία

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του νέου ολιστικού σχεδίου αστυνόμευσης για ενίσχυση της ασφάλειας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών, εντατικοποιούνται συνεχώς οι έλεγχοι.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν δράσεις σε Γαλάτσι, Λυκαβηττό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω και Πειραιά, με σκοπό την αντιμετώπιση αυτοσχέδιων παράνομων αγώνων, της μη χρήσης ζώνης ασφαλείας και κράνους, της ηχορύπανσης που προκαλείται από εξατμίσεις και ηχητικά συστήματα, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων.

Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν:
- 49 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
- 14 για έλλειψη καθρεπτών,
- 13 για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης,
- 16 για θορύβους,
- 12 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
- 10 για Κ.Τ.Ε.Ο.,
- 9 για μη τοποθετημένη πινακίδα,
- 6 για ανασφάλιστα οχήματα,
- 4 για φιμέ μεμβράνες,
- 1 για επικίνδυνους ελιγμούς,
- 1 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη 
- 35 λοιπές παραβάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 37 άδειες κυκλοφορίας και 27 άδειες ικανότητας οδήγησης, ενώ ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα και μεταφέρθηκε 1 όχημα.

Οι υπηρεσίες Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας θα συνεχίσουν καθημερινά και με εντατικούς ρυθμούς να πραγματοποιούν ελέγχους, σε σημεία όπου παρατηρείται αυξημένη παραβατικότητα, αναφορικά με την οδική ασφάλεια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network