Opel Experimental λέγεται το νέο concept car της Opel και ανυπομονούμε να δούμε κάτι περισσότερο

Η Opel προχώρησε σε μια λιτή αναφορά και μια -εξίσου λιτή- φωτό για το νέο πειραματικό της μοντέλο που θα παρουσιαστεί σύντομα με την ονομασία Experimental.

Opel Experimental

To 2018 η Opel παρουσίασε το πειραματικό μοντέλο GT X Experimental που αποτέλεσε τη σχεδιαστική βάση για το σύγχρονο Mokka ενώ η χαρακτηριστική πρόσοψη Opel Vizor ενσωματώθηκε μετέπειτα σε όλα τα μοντέλα παραγωγής που ακολούθησαν.

Προσφάτως η εταιρεία ανακοίνωσε την παρουσίαση ενός νέου πειραματικού μοντέλου με την ονομασία Opel Experimental που θα παρουσιαστεί στα πλαίσια της έκθεσης IAA Mobility που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από 5 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε Επίσης

Το Opel Experimental αποτελεί το επόμενο στάδιο εξέλιξης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας Bold and Pure που πρωτοεμφανίστηκε στο πρωτότυπο GT X Experimental. Επιπλέον, θα είναι το πρώτο Opel που θα φέρει το νέο σήμα Opel "Blitz” που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Florian Huettl, δήλωσε σχετικά: "Το Opel Experimental δείχνει ξεκάθαρα το όραμά μας για ολόκληρη τη μάρκα, όχι μόνο για ένα μοντέλο. Δείχνει το μέλλον της Opel και θα επηρεάσει όλα τα οχήματα παραγωγής της επόμενης γενιάς. Συμβολίζει αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στην εταιρεία”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network