Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε εργοστάσιο της Mercedes

Δημοσίευμα του Reuters αναφέρει ότι δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από πυροβολισμός σε εργοστάσιο της Mercedes-Benz στην δυτική Γερμανία. Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

To εργόστασιο της Mercedes στο Sindelfingen

update 12.56 - Δύο είναι οι νεκροί από τους πυροβολισμούς σε εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz στο Σίντελφινγκεν της δυτικής Γερμανίας. Προηγουμένως οι αρχές είχαν αναφέρει ότι πρόκειται για έναν νεκρό και έναν τραυματία. 

12.43 - Ένα άτομο σκοτώθηκε και ένα άλλο τραυματίστηκε σε πυροβολισμούς σε εργοστάσιο της Mercedes-Benz στη νοτιοδυτική Γερμανία την Πέμπτη 11 Μαΐου, ανακοίνωσαν οι αρχές της περιοχής, προσθέτοντας ότι ένας ύποπτος έχει συλληφθεί.

Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Reuters

"Σήμερα το πρωί έπεσαν πυροβολισμοί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου στο Σίντελφινγκεν (κεντρική εικόνα)", δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Στουτγάρδης και πρόσθεσε "Δύο άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων το ένα υπέκυψε στα τραύματά του".

Το Reuters αναφέρει ότι σύμφωνα με την εισαγγελία οι ερευνητές της αστυνομίας θεωρούν προς το παρόν ότι οι πυροβολισμοί ήταν πράξη ενός μόνο δράστη και ότι δεν εμπλέκονται άτομα εκτός του εργοστασίου. Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία παρέμειναν στον τόπο του εγκλήματος.

Η Mercedes κατασκευάζει τις ναυαρχίδες της, τα σεντάν S-Class και EQS, στο Sindelfingen, που βρίσκεται 17 χλμ. νοτιοδυτικά της Στουτγάρδης. Περίπου 35.000 άνθρωποι απασχολούνται στην εγκατάσταση, σύμφωνα με την εταιρεία.

Τι ανακοίνωσε η Mercedes

Η Mercedes επιβεβαίωσε το περιστατικό στο εργοστάσιο και τόνισε ότι βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. "Είμαστε σε επαφή με τις αρχές και προσπαθούμε να διευκρινίσουμε τα γεγονότα. Η ασφάλεια των εργαζομένων προέχει", δήλωσε η εταιρεία.

Best of Network