Η ψηφιακή Ferrari Vision Gran Turismo υπάρχει στα αλήθεια

Το πρώτο ψηφιακό hypercar από το Maranello, η Ferrari Vision Gran Turismo εκτίθεται ήδη στην Ιταλία και είναι ένα ακόμη παράδειγμα πως ο πραγματικός κόσμος είναι πιο όμορφος από τον virtual

Ferrari Vision Gran Turismo Update
Ferrari Vision Gran Turismo Update
Ferrari Vision Gran Turismo Update
Ferrari Vision Gran Turismo Update

Η Ferrari μας το είχε τάξει πως θα φτιάξει ένα αληθινό Ferrari Vision Gran Turismo και (ευτυχώς) το έκανε πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο hypercar αν θυμάσαι, σχεδιάστηκε για το Gran Turismo 7 και μόνο για αυτό. Είναι δηλαδή αποκλειστικά ψηφιακό και αυτή είναι μια πρόκληση, την οποία η Ferrari αποδέχεται για πρώτη φορά στην σπουδαία ιστορία αληθινών αυτοκινήτων που έχει να επιδείξει. Όμως είναι τα σημεία των καιρών, καθώς αφενός αρκετοί από τους ανταγωνιστές της έχουν ήδη φτιάξει ψηφιακά hypercars, αφετέρου τα αυτοκίνητα πλέον δημιουργούνται στους υπολογιστές και μετά κατασκευάζονται και στην πραγματικότητα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✮ 𝚃𝙷𝙴 𝚂𝚄𝙿𝙴𝚁𝙲𝙰𝚁 𝚂𝚃𝙰𝙻𝙺𝙴𝚁 ✮ (@varryx_)

Η Ferrari αντιμετώπισε το δικό της ψηφιακό hypercar ακριβώς έτσι και την ίδια ημέρα που έγινε διαθέσιμο on line για τους φίλους του Gran Turismo 7, το παρουσίασε και στην πραγματικότητα στο μουσείο της, στο Maranello. Το Ferrari Vision Gran Turismo, είναι, όπως φαίνεται, από τις εικόνες, ένα κλειστό μονοθέσιο με συγκλονιστική σχεδίαση. Μπορεί να μην έχει την τεχνολογία που του επιτρέπει να αποδίδει 1369 ίππους στο video game, είναι όμως μια πιστή μεταφορά των kilobites και των pixels του ψηφιακού κόσμου στον αληθινό. Και είναι πανέμορφο. 

Ferrari Vision Gran Turismo Update

Μελλοντικά, θα το δούμε πιθανότατα να το οδηγεί κάποιος διάσημος YouTuber ώστε να το παρουσιάσει, αλλά προς το παρόν μπορούμε να δούμε πως είναι στο gameplay του Gran Turismo, μέσω ενός από τα πρώτα video που κυκλοφόρησαν. 


 

Best of Network