Το Juggernaut θα είναι εδώ όταν καταστραφεί ο πλανήτης

Apocalypse Manufacturing ονομάζεται η εταιρεία που κυκλοφορεί το Juggernaut, αυτό το εξάτροχο κτήνος που θα φανεί χρήσιμο μόνο κατά την αποκάλυψη

Apocalypse Juggernaut 6X6

Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, έχουμε μια τάση να μας αρέσουν τα θηριώδη εξάτροχα pickup και αν κρίνουμε από τη συχνότητα που τα βγάζουν πλέον οι εταιρείες, υποψιαζόμαστε πως αρέσουν και σε εσένα. Βεβαίως είναι λογικό, αν μιλάμε για αυτό και ίσως πιο λογικό αν μιλάμε για αυτο με τον αμερικανικό big block που ισοπεδώνει τα πάντα. Αυτό ας συμφωνήσουμε όλοι, πως ήταν μια στιγμή παραφροσύνης και του ιδιοκτήτη και δική μας. 

Apocalypse Juggernaut 6X6


Αντίστοιχη στιγμή παραφροσύνης όμως, μοιάζει και το Juggernaut της Apocalypse Manufacturing. Η εταιρεία με έδρα την Florida έχει ήδη κατασκευάσει 180 6x6, όπως ανακοινώνει η ίδια και λίγο το "Mad Max" όνομα της, λίγο η μεγάλη εμπειρία που έχει μέχρι τώρα, κάτι σε προδιαθέτει να την εμπιστευτείς. 

Apocalypse Juggernaut 6X6

Οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν το επίθετο Juggernaut για να απεικονίσουν μια αστείρευτη δύναμη που κανείς δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Και το όχημα που βλέπουμε είναι κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Apocalypse Manufacturing. Έχουν σταχυολογήσει όλα όσα ξεχώρισαν οι πελάτες τους από τις μέχρι τώρα κατασκευές τους και τα έχουν τοποθετήσει σε ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα "πανίσχυρο και υπερπολυτελές σούπερ ημιφορτηγό". 
 
Το κακόγουστο και κιτς δεν το ανέφεραν στο Δελτίο Τύπου. 

Apocalypse Juggernaut 6X6


Κάτω από το καπό, που ξεπερνάει το 1,5 μέτρο σε ύψος, είναι τοποθετημένος ένας Hellcat V8 6,2 lt, από το ημιφορτηγό της RAM. Είναι βελτιωμένος ώστε να αποδίδει 850PS και στους έξι τροχούς και έχει λειτουργίες για λάσπη, βράχους, για αγώνες off road, για αγώνες dragster κ.α. Μπορεί να ρυμουλκήσει μέχρι 9 τόνους και το συνολικό του πλάτος αγγίζει τα 2,5 m.

Apocalypse Juggernaut 6X6


Οι 40 ιντσών τροχοί είναι τοποθετημένοι σε ζάντες 22 ιντσών και από την εταιρεία λένε πως έχουν φτιάξει την μεγαλύτερη καμπίνα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε pickup, καθώς προφανώς στοχεύουν στους πλούσιους μπασκετμπολίστες με ύψος άνω των 2.10.

Ούτε αυτό το λένε στο Δελτίο Τύπου, εμείς το λέμε, γιατί η τιμή του αφορά μπασκετμπολίστες και μάλιστα τους καλούς, ούτε καν τους πρωτοεμφανιζόμενους. Είναι 298.000 δολάρια. 

Apocalypse Juggernaut 6X6

Best of Network