Πέθανε ο 69χρονος που τράκαρε με τον Sebastien Ogier

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το ατύχημα που είχε με το Toyota Yaris του Sebastien Ogier ένας 69χρονος Πολωνός πέθανε αφού είχε πάρει εξιτήριο.

Sebastien Ogier Ράλι Πολωνίας ατύχημα

Νέα έρευνα ξεκινά η αστυνομία της Πολωνίας και συγκεκριμένα της περιοχής Wlosty, μετά τον θάνατο του 69χρονου, ο οποίος λιγότερο από μια εβδομάδα πριν είχε εμπλακεί στην σύγκρουση του Sebastien Ogier κατά τις δοκιμές του Ράλι Πολωνίας. 

Sebastien Ogier Ράλι Πολωνίας ατύχημα

Στο περιστατικό υπήρξαν τέσσερις τραυματίες, καθώς εκτός του Ogier και του συνοδηγού του Vincent Landais, στο νοσοκομείο διεκομίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες στο άλλο αυτοκίνητο. Και  οι τέσσερις σύμφωνα με την αστυνομία διαμαρτύρονταν για πόνους στην πλάτη και την σπονδυλική στήλη, ωστόσο πήραν εξιτήριο

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της πολωνικής αστυνομίας, Marta Domanska, οι εξετάσεις όλων ήταν καθαρές και έτσι πήραν εξιτήριο για τα σπίτια τους. Παρόλα αυτά την προηγούμενη Κυριακή ο 69χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι συγγενείς του κάλεσαν ασθενοφόρο. 

"Επειδή υπήρχε εξαιρετικά ζεστός καιρός την Κυριακή και έχουν περάσει μερικές μέρες από την σύγκρουση, δεν ξέρουμε αν τα δύο περιστατικά μπορούν να συνδεθούν ή όχι", δήλωσε η Domanska και συμπλήρωσε, "Μια αυτοψία αναμένεται να δώσει μια απάντηση". Τόνισε επίσης πως οι ειδικοί ερεύνησαν τον τόπο της συντριβής και ότι κανείς δεν έχει κατηγορηθεί μέχρι στιγμής. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις Αναγνωρίσεις Sebastien Ogier

Σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτηση της ομάδας από την ημέρα του ατυχήματος κιόλας τα όργανα GPS του Toyota Yaris με το οποίο έκανε τις αναγνωρίσεις του ο Sebastien Ogier έδειξαν πως το αγωνιστικό πλήρωμα κινούταν μέσα στα όρια που υπήρχαν στην διαδρομή. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network