ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πώς θα φτάσεις στην υπερειδική

Οι διοργανωτές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις συστήνουν την προσέλευση των θεατών για την υπερειδική στην Πλατεία Νερού με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις Προσβάσεις θεατών front

Απροσπέλαστη θα είναι η παράλια περιοχή της Καλλιθέας το απόγευμα της Πέμπτης λόγω της διεξαγωγής της υπερειδικής του 70ου ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Η αστυνομία έχει ήδη ανακοινώσει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της μέρας στην Ακρόπολη και στην περιοχή του Φαλήρου και της Καλλιθέας. Παράλληλα οι οργανωτές της Motorsport Greece δημοσίευσαν και το πλάνο με τις προσβάσεις στην υπερειδική της Πλατείας Νερού.  

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις Προσβάσεις θεατών

Η υπερειδική θα ξεκινησει στις 19:05 το απόγευμα και για περίπου μιάμιση ώρα στο ξεκίνημα της, θα υπάρχει η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη που θα στείλει την εικόνα από την ελληνική θάλασσα σε 150 χώρες σε όλη τη Γη. Τα μονά περάσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων, στην μήκους 1,48 χλμ. διαδρομή θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο.

Για τους θεατές, οι οποίοι θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο χώρο της υπερειδικής διαδρομής αλλά βέβαια και  για εκείνους που θα επιλέξουν να την παρακολουθήσουν από τις διακεκριμένες θέσεις, καθώς υπάρχουν ακόμη εισιτήρια, αυτό συνεπάγεται θέαμα διάρκειας περίπου 2,5 ωρών.

Πως θα γίνεται η προσέλευση

Για την απρόσκοπτη προσέλευση όλων στην ΕΚΟ Super Special Stage, πρωτίστως συστήνεται η προσέγγιση της περιοχής με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ειδικότερα μέσω των γραμμών του Τραμ προς "Δέλτα Φαλήρου" και "Αγία Σκέπη".

Πλατεία Νερού υπερειδική ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Η στάθμευση στην περιοχή της υπερειδικής διαδρομής δε θα επιτρέπεται και ως εκ τούτου η πρόσβαση με αυτοκίνητο. Σε όλες τις προσβάσεις θεατών θα βρίσκονται άνθρωποι της διοργάνωσης δίνοντας πληροφορίες κατεύθυνσης προς τα σημεία θεατών, ενώ από νωρίς το μεσημέρι θα είναι σε λειτουργία το Rally Village του αγώνα, με περίπτερα των χορηγών, δραστηριότητες κ.ά., στο χώρο της Εσπλανάδας – ο πεζόδρομος που από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οδηγεί στη Μαρίνα Φαλήρου.

Νωρίτερα από την εκκίνηση της EKO Super Special Stage, και συγκεκριμένα από τις 18:00, η Πλατεία Νερού θα "γεμίσει" από τους ήχους του Athens DeeJay 95,2, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο στα deck.

Στις 18:30 οι Sebastien Ogier και Jonne Halttunen για λογαριασμό της Τoyota Gazoo Racing, Thierry Neuville και Dani Sordo για την Hyundai Shell Mobis και Ott Tanak και Jourdan Serderidis για την M-Sport Ford, θα δώσουν "ανοιχτή" συνέντευξη Τύπου, από το κέντρο της Πλατείας, μπροστά στο κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network