Ράλλυ Ακρόπολις: Παρουσιάστηκε ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων-δείτε το trailer

Μίνι ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων για τα 70 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις, παρουσίασε η Motorsport Greece με πρωταγωνιστές οδηγούς, συνοδηγούς αλλά και θεατές του αγώνα.

EKO Rally Acropolis 70 χρόνια ντοκιμαντέρ

Η διοργανώτρια του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, Motorsport Greece, παρουσίασε την πρώτη γεύση από το μίνι ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων για την 70χρονη ιστορία του αγώνα, στο πλαίσιο των εορτασμών της σπουδαίας αυτής στιγμής του ελληνικού αγώνα του WRC

EKO Rally Acropolis 70 χρόνια ντοκιμαντέρ

Η Οργανωτική Επιτροπή παρουσίασε το εκτεταμμένο trailer 20 λεπτών, ως πρόλογο των 4 επεισοδίων τα οποία θα αρχίσουν να προβάλλονται το πρώτο τρίμηνο του 2024. Η Motorsport Greece δεν ανακοίνωσε την πλατφόρμα που θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ, με την Cosmote TV να παραμένει πάντα το πρώτο φαβορί, αλλά φαίνεται πως υπάρχει η πρόθεση η σειρά να πουληθεί και σε άλλες πλατφόρμες χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες. 


Δηλαδή υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουμε και άλλα χαρμόσυνα νέα από το συγκεκριμένο σκέλος και το Ράλλυ Ακρόπολις να είναι ένα από τα πρώτα θεάματα που θα φιλοξενήσει η παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Γιάννης Βρούτσης, προλόγισε την προβολή του trailer. 

EKO Rally Acropolis 70 χρόνια ντοκιμαντέρ

Περιλαμβάνει συνεντεύξεις από πρωταγωνιστές όχι μόνο μέσα στις ειδικές διαδρομές, αλλά και στην προετοιμασία και την διαχείριση του αγώνα. Εξαιρετική είναι η ιδέα να μιλήσουν ένθερμοι και φανατικοί θεατές του αγώνα που κάθε χρόνο ανυπομονούν για το Ράλλυ Ακρόπολις και συντονίζουν το ετήσιο προγραμμά τους γύρω από τις ημερομηνίες του αγώνα.

EKO Rally Acropolis 70 χρόνια ντοκιμαντέρ

Ενώ σημαντικές είναι και οι αναφορές από τους οδηγούς που πρωταγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και  επισκέπτονται κάθε χρόνο την χώρα μας.  

EKO Rally Acropolis 70 χρόνια ντοκιμαντέρ

Τα τέσσερα επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών το καθένα, επιχειρούν μια σε βάθος προσέγγιση αρχικά της ιστορίας του αγώνα, με τη συνέχεια να δίνεται στην οπτική με την οποία τον βλέπουν οι πρωταγωνιστές.

EKO Rally Acropolis 70 χρόνια ντοκιμαντέρ

Τεχνικά από όσο μπορέσαμε να διαπιστώσουμε μοιάζει άρτιο και εξαιρετικά προσεγμένο, όπως εξάλλου αρμόζει στον ελληνικό αγώνα, καθώς επίσης και αρκετά νοσταλγικό με πλάνα από το παρελθόν και ανθρώπους που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε στο προσκήνιο, όπως ο Γιάννης "Τζίγκερ" Βαρδινογιάννης και ο Άρης Βωβός, δύο από τους κορυφαίους Έλληνες σε ράλι Ακρόπολις ιστορικά. 

EKO Rally Acropolis 70 χρόνια ντοκιμαντέρ

Την εκτέλεση της παραγωγής ανέλαβε η Boo Productions. Στη σκηνοθεσία ήταν ο Λεωνίδας  Πανονίδης, στη διεύθυνση φωτογραφίας ο Νίκος Ζιώγας, στο μοντάζ ο Alex Jaschik, στο post production ο Αντώνης Ξένος, στη δημοσιογραφική έρευνα οι Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος και Κώστας Ψάρρας και στην αρχισυνταξία η Μαρία Λούκα.  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network