ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ξεκίνησε η προπώληση για την υπερειδική

Διαθέσιμα είναι από σήμερα τα 6.300 εισιτήρια για την υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί στην πλατεία Νερού στην Καλλιθέα

Πλατεία Νερού υπερειδική ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Η EKO Super Special Stage του EKO Ράλλυ Ακρόπολις που γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια του, θα διεξαχθεί σε έναν μήνα ακριβώς στην Πλατεία Νερού στην Καλλιθέα. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε και  πλέον είναι διαθέσιμα τα συνολικά 6.300 εισιτήρια για τις δύο κερκίδες, σε μια υπερειδική που στο μεγαλύτερο τμήμα της θα μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει από κοντά και δωρεάν. 

Πλατεία Νερού υπερειδική ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Αυτό είναι στην ουσία και το μεγάλο πλεονέκτημα της φετινής EKO Super Special Stage που όπως και στο Σύνταγμα πριν δύο χρόνια, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος θεατών, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν εισιτήριο.

Διαβάστε Επίσης

Τα εισιτήρια που είναι διαθέσιμα μέσω του viva.gr κοστίζουν 70 ευρώ και 50 ευρώ για άτομα με αμαξίδια. Τα συγκεκριμένα όπως φαίνεται από το σύστημα προπώλησης είναι λίγα και για αυτό, όσοι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να σπεύσουν να εξασφαλίσουν μια θέση για το αμαξίδιό τους. 

Πλατεία Νερού υπερειδική ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Χορταστικό θέαμα

H EKO Super Special Stage, θα εξελιχθεί σε μία διαδρομή συνολικού μήκους 1,48 χλμ., με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα αρχικά να περνούν μέσα από την Πλατεία Νερού, πριν κατευθυνθούν ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley και επιστρέψουν για δεύτερη φορά στην Πλατεία Νερού. Εκεί θα βρίσκονται τοποθετημένες οι δύο κερκίδες, συνολικής χωρητικότητας 6.300 θέσεων, με όλα τα καθίσματα να έχουν την ίδια ακριβώς, απρόσκοπτη θέα, προς τη διαδρομή. 

Πλατεία Νερού υπερειδική ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ακριβώς για αυτό δεν υπάρχει διαβάθμιση στην τιμή πώλησης των εισιτηρίων. Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου χώρου στάθμευσης, την ημέρα διεξαγωγής της ΕΚΟ Super Special Stage, η πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή της Μαρίνας Καλλιθέας θα επιτρέπεται μόνο πεζή.

Πλατεία Νερού υπερειδική ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Στην Πλατεία Νερού και το Rally Village 

Αναλυτικές οδηγίες για τις προσβάσεις θεατών θα αναρτηθούν στο www.acropolisrally.gr, ενώ, ειδικότερα ως προς τους χώρους, στην Εσπλανάδα που περνάει πάνω από την Πλατεία Νερού, θα φιλοξενηθεί και το Rally Village του αγώνα.

Rovanpera Toyota Finland

H υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε 150 χώρες στον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη "ζωντανή" εικόνα θα μεταδώσουν οι ΕΡΤ και COSMOTE TV.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network