Lewis Hamilton: Υποδοχή ήρωα από τους Ιταλούς στην Ίμολα

Οι Τιφόζι της Ferrari υποδέχτηκαν τον Lewis Hamilton σαν οδηγό της Scuderia και "γκρεμίστηκε" η Ίμολα από τις ζητωκραυγές.

F1 Lewis Hamilton Μπαχρέιν 2024

Ο Lewis Hamilton θα οδηγεί για την Ferrari το 2025 και η μεταγραφή του από την Mercedes έχει ήδη ανακοινωθεί. Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ίμολα είναι η πρώτη φορά που οι Ιταλοί τον υποδέχονται με αυτήν την προοπτική και δεν χρειάζονταν κάτι περισσότερο για να δείξουν την αγάπη τους. 

Στο fan zone της Ίμολα, το οποίο είναι παραδοσιακά και φυσιολογικά κατακόκκινο, οι χιλιάδες Ιταλοί επισκέπτες στο Grand Prix είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Βρετανό επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να μιλά ως μέλος της ιταλικής ομάδας. 

"Είμαι ενθουσιασμένος για σήμερα, ο καιρός είναι υπέροχος, είναι ωραίο να βρίσκομαι στην Ιταλία", δήλωσε ο Χάμιλτον. Ο πρώην πρωταθλητής θυμήθηκε, όπως και οι άλλοι οδηγοί, τη μορφή του Ayrton Senna, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στην Ίμολα πριν από τριάντα χρόνια.

Στη συνέχεια, απηύθυνε μήνυμα προς τους Ιταλούς οπαδούς: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, όχι μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και για την επόμενη χρονιά", είπε και δεν χρειάστηκε δεύτερη προτροπή για νέες ζητωκραυγές προς το πρόσωπό του, παρόλα αυτά μίλησε αρκετά και κυρίως για την αγάπη του για την Ιταλία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network