Επίσημο: O Hulkenberg φεύγει από την Haas-σε ποια ομάδα πάει

Ο Nico Hulkenberg αποχωρεί από την Haas στο τέλος του 2024 και αυτή δεν είναι μια απλή αποχώρηση γιατί έχει πολλά σκέλη που ακολουθούν. Πρώτο από αυτά η συμφωνία με την Kick Sauber.

Haas F1 Hulkneberg

Ο Nico Hulkenberg επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από την ομάδα της Haas στο τέλος του πρωταθλήματος του 2024, με την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου σήμερα. Ο Hulkenberg μένει έτσι στην αμερικανική ομάδα για δύο αγωνιστικές σεζόν, αλλά η Haas δεν ήθελε να στερηθεί τις ικανότητές του. Η απόφαση ήταν του Γερμανού. 

Ο λόγος για αυτή την απόφαση είναι πως φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με την Audi ενόψει του 2026. Συνεπώς πριν το 2026 και την έναρξη της πορείας του στην νεότερη ομάδα της Formula 1, όπως θα είναι η Audi εκείνη τη χρονιά, θα περάσει το 2025 σε μια από τις παλιότερες του grid, την Sauber που θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Kick. 

Nico Hulkenberg Haas

Η ανακοίνωση της συμφωνίας με την Kick Sauber ήρθε άμεσα μετά την αποχώρηση απότην Haas και αντιστοίχως εκείνη με την Audi αναμένεται αργότερα μέσα στη χρονιά ή και μετά από αυτή, αλλά τα παραπάνω τα επιβεβαιώνουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε Επίσης

Για την ακρίβεια δεν θέλει να είσαι και κάποιος μάντης ή βαθιά insider της F1 για να καταλάβεις πως η προοπτική που δίνει σε έναν οδηγό σαν τον Hulkenberg η Kick είναι η Audi.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς μάλιστα στην Audi θεωρούν πως η εμπειρία και οι γνώσεις του Hulkneberg στους τρόπους λειτουργίας και εξέλιξης μιας ομάδας της F1 θα είναι χρήσιμες και σημαντικές για την πορεία της Audi που στόχος είναι να είναι προς την κορυφή. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network