Επικεφαλής ομάδας F1 σε αμερικανική κωμωδία τύπου "The Office"

O Guenther Steiner θα υποδύεται τον εαυτό του που μπορεί να γίνει αρκετά αστείος σε μια κωμωδία καταστάσεων που ετοιμάζει το κορυφαίο αμερικανικό δίκτυο CBS.

Guenther Steiner Haas

Το "Drive to Survive" του Netflix, όσο έχει βοηθήσει την Formula 1 να αναπτυχθεί σε αγορές όπως η αμερικανική, άλλο τόσο έχει βοηθήσει τον Guenther Steiner να γίνει ένας ήρωας της καθημερινότητας και να χτίσει ένα φανατικό fan base τόσο μεταξύ των θεατών της F1, όσο και ανάμεσα στις (ή στους) συζύγους τους που δεν είχε τύχει ποτέ μέχρι τώρα να βρουν κάτι ενδιαφέρον στο κορυφαίο σπορ του παγκοσμίου motorsport. 

Netflix Drive To Survive Guenther Steiner

Ο Steiner, διευθυντής της αμερικανικής Haas, σύμφωνα με το Deadline που ασχολείται με τον κόσμο του θεάματος θα είναι συμπαραγωγός και πρωταγωνιστής σε μια μονοκάμερη κωμωδία που ετοιμάζει το CBS

Guenther Steiner Haas

Η παραγωγή βρίσκεται στα πρώτα στάδια της προετοιμασίας της και θα είναι μια κωμωδία τύπου "The Office" με αστείες καταστάσεις μέσα στο χώρο εργασίας των πρωταγωνιστών, εν προκειμένω την F1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, ιδίως από τη στιγμή που όλοι θεωρούμε πως το να δουλεύει κάποιος με τον Steiner θα είναι αρκετά διασκεδαστικό, αλλά και τρομακτικά δύσκολο καθώς μπορεί να κυλήσει στον βούρκο των sitcoms με σάχλες και εύκολα αστεία. 

Guenther Steiner Haas

Ο κεντρικός ήρωας θα είναι ένας Steiner διευθυντής ομάδας που θα αντιμετωπίζει καταστάσεις μέσα στο εργασιακό του περιβάλλον. Θα τον υποδύεται ο ίδιος αλλά δεν θα είναι ακριβώς υποκριτική, καθώς νωρίτερα φέτος ο Steiner μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει και τηλεοπτικός αστέρας στην Indepedent και είπε: "Δεν είμαι καλός στην υποκριτική, αλλά κάνω τη δουλειά μου και εκείνοι απλώς θα τα βιντεοσκοπούν".  

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network