Jimmy Kimmel: Tο καλύτερο (και πιο αστείο) video από την F1 στο Las Vegas

O Jimmy Kimmel έστειλε τον άνθρωπό του για τις ειδικές αποστολές, τον Guillermo στο Las Vegas Grand Prix και εκείνος έκανε άνω κάτω τον αγώνα

Jimmy Kimmel Live Guillermo

Σε μια από τις πιο επιδραστικές εκπομπές της αμερικανικής τηλεόρασης πρωταγωνίστησε η F1 μετά το Las Vegas Grand Prix. Στο Jimmy Kimmel Live, το βραδυνό show που βλέπουν οι περισσότεροι Αμερικανοί και το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει τοποθετήσει τους ανθρώπους της F1 μέσα στις λίστες με τους καλεσμένους του. Κάτι που εξάλλου έχει κάνει και το αντίστοιχο late night show του Jimmy Fallon.    

Jimmy Kimmel Live Guillermo

Οι παραγωγοί της εκπομπής ακολούθησαν την τακτική που ακολουθούν και στην μεγάλη γιορτή των βραβείων Όσκαρ, στέλνοντας τον Guillermo στις συνεντεύξεις, ώστε να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές και τους λαμπερούς καλεσμένους. 

Jimmy Kimmel Live Guillermo

Ο Μεξικανός που είναι μια από τις πιο αστείες και συνεπώς αγαπητές περσόνες του show, φόρεσε αγωνιστική στολή και προσπάθησε επί πέντε λεπτά να γίνει οδηγός Formula 1, μιλώντας με τον Fred Vasseur, τον Guenther Steiner και άλλους.  

Jimmy Kimmel Live Guillermo

Τελικά αρκέστηκε σε ένα hot lap σε μια Aston Martin DBX με οδηγό την Jessica Hawkins, δοκιμαστή της ομάδας και μόνο έτσι αποφάσισε πως δεν κάνει για οδηγός αγώνων. Οπότε ασχολήθηκε με το αμέσως επόμενο πιο ταιριαστό που θα μπορούσε να βρει στο Vegas, όπως τα μπαρ και η διασκέδαση.

Απόλαυσε το διασκεδαστικό video παρακάτω 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network