Άλλες δύο σεζόν για το Drive to Survive στο Netflix

Την 5η και 6η σεζόν του Drive to Survive ανακοίνωσε το Netflix στο περιθώριο του Grand Prix του Miami

Netflix Drive to Survive

Τώρα που όλος ο κόσμος, αλλά κυρίως όλη η Αμερική, έχει το βλέμμα της στραμμένο προς την Formula 1, μια ημέρα πριν την αγωνιστική δράση στο ολοκαίνουριο και επιβλητικό Grand Prix του Miami, η F1 και το Netflix ανακοίνωσαν την 5η και 6η σεζόν του Drive to Survive. Τίποτα δεν μένει στην τύχη όπως καταλαβαίνεις και το γεγονός πως η τέταρτη χρονιά του σίριαλ της F1 έφτασε στο νούμερο 1 των προτιμήσεων του κοινού του Netflix, σε 33 χώρες και στο Top 10 σε 56 χώρες, αποδεικνύει πως η συνταγή είναι επιτυχημένη. 

Netflix Drive to Survive

Η συμφωνία του Netflix με την Formula 1, ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα ανανεωνόταν για 5η σεζόν, δεδομένου πως ήδη τα συνεργεία της Box to Box, της εταιρείας παραγωγής, έχουν δουλέψει πυρετωδώς στους τέσσερις πρώτους αγώνες της φετινής περιόδου και το ίδιο θα κάνουν και αυτό το Σαββατοκύριακο στο Miami. Το ενδιαφέρον στην παρούσα φάση είναι πως το Drive to Survive θα εξακολουθεί να προβάλλεται μέχρι τουλάχιστον το 2024. Αυτό δεν ήταν σίγουρο. Τουλάχιστον μέχρι την ανακοίνωση του Grand Prix στο Las Vegas. Αν θεωρούσε κανείς πως η Formula 1 θα πήγαινε στην παγκόσμια πρωτεύουσα των πάρτις και της διασκέδασης χωρίς να έχει εξασφαλίσει την προβολή στο Netflix, μάλλον είναι γελασμένος.

Εξάλλου με τα νούμερα τηλεθέασης του Drive to Survive, η παρουσία του στο πρωτάθλημα μοιάζει προαπαιτούμενο για οποιαδήποτε συμφωνία που επιτυγχάνει η F1 αυτήν την εποχή, όχι μόνο σε επίπεδο αγώνων αλλά και σε επίπεδο ομάδων. Πρόσφατα ο CEO του Ομίλου της VW, επισημοποίησε την είσοδο της Audi και της Porsche στην Formula 1.       

Best of Network