Πρόγραμμα F1 GP Ιαπωνίας: Πού και τι ώρα θα δεις αγώνα

Στην Ιαπωνία μεταφέρεται η δράση της Formula 1 και το Grand Prix στη Σουζούκα θα μας αναγκάσει να ξυπνήσουμε νωρίς αλλά όλα δείχνουν πως θα αξίζει τον κόπο

F1 GP Ιαπωνίας Πρόγραμμα

Η νίκη του Carlos Sainz στην Σιγκαπούρη, έφερε αχτίδες ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος. Ήταν η δεύτερη νίκη του Ισπανού στην Formula 1 και ήρθε στο καταλληλότερο σημείο, όχι μόνο για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της Red Bull στο 2023, αλλά για να δώσει λίγη χαρά και κίνητρο στους φίλους της Ferrari που περιμένουν μια ανάσταση εδώ και καιρό. 

F1 GP Ιαπωνίας Πρόγραμμα

Ο αγώνας στη Σιγκαπούρη ήταν με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος που έχουμε δει φέτος. Αγωνία και ένταση μέχρι το φινάλε και τριπλή μάχη με τις Ferrari, McLaren και Mercedes να έχουν αφήσει πολύ πίσω τους την Red Bull. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς ε; 

Λοιπόν, θα μπορούσε κανείς να ζητήσει να συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Αφενός ήταν εντυπωσιακή σε βαθμό που σε κάνει να αγαπήσεις ξανά το άθλημα, αφετέρου προσδίδει στον ανταγωνισμό, ο οποίος είχε καταρρακωθεί έπειτα από δέκα συνεχείς νίκες του Max Verstappen και 14 της Red Bull. 

F1 GP Ιαπωνίας Πρόγραμμα

Γίνεται να συνεχιστεί στη Σουζούκα; 

Για να μην σε κοροϊδεύουμε κιόλας, όχι δεν είναι και πολύ εύκολο αυτή η εικόνα που είδαμε στην Σιγκαπούρη να συνεχιστεί και στην Ιαπωνία. Η Σουζούκα είναι μάλλον το ακριβώς αντίθετο από ότι το σιρκουί πόλης στο σταυροδρόμι της Ανατολής. Ανοιχτή πίστα με απαιτήσεις και για τον οδηγό αλλά κυρίως για την αεροδυναμική του μονοθεσίου. 

Και η αεροδυναμική είναι ένας τομέας που έχει φέρει την Red Bull στην θέση της απόλυτης κυριαρχίας φέτος, οπότε περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει μια ηχηρή απάντηση του Verstappen και του Perez, παρά η διατήρηση του momentum από την Ferrari ή την Mercedes. 

F1 GP Ιαπωνίας Πρόγραμμα

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Αν είσαι από εκείνους που τα παρακολουθείς όλα στα αγωνιστικά Σαβαβτοκύριακα είναι μια καλή στιγμή να ενημερώσεις συγγενείς και φίλους σου για το αναστατωμένο πρόγραμμα που θα έχεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Κυρίως τον προϊστάμενο στην δουλειά βεβαίως.

Γιατί οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές ξεκινούν στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Για μια ώρα θα προσπαθείς να κρατηθείς ξύπνιος για να βλέπεις τις συχνά ακατανόητες και σίγουρα άγνωστες δοκιμές των ομάδων ώστε να καταλήξουν σε στρατηγικές και επιλογές τακτικής για το υπόλοιπο του Grand Prix. Στις 09:00 το πρωί ξεκινά η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών και το σκηνικό επαναλαμβάνεται και το Σάββατο. 

F1 GP Ιαπωνίας Πρόγραμμα

Στις 05:30 του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών και αντίστοιχα στις 09:00 είναι η ώρα των κατατακτήριων δοκιμών. 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 08:00 της Κυριακής και το πρωινό ξύπνημα θα μας επιτρέψει να σχολιάσουμε όσα έχουμε δει με τον κυριακάτικο πρωινό καφέ. Η μετάδοση για αυτό το Σαββατοκύριακο τουλάχιστον θα γίνεται μόνο μέσω του Ant1+ ζωντανά την ώρα του αγώνα.

Το ελεύθερο κανάλι του Ant1 έχει προγραμματιστεί να μεταδόσει το Grand Prix σε μαγνητοσκοπημένη προβολή στις 16:30 της Κυριακής.   

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network