Τρομακτικό ατύχημα σε ιταλικό αγώνα με Mini (video)

Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ένας έμπειρος Ιταλός οδηγός που είχε ατύχημα κατά την εκκίνηση του πρώτου αγώνα του Mini Challenge στην πίστα της Vallelunga.

Mini Challenge Italia Vallelunga

Στην πίστα της Vallelunga διεξήχθη ο πιο πρόσφατος αγώνας του ιταλικού Mini Challenge με τα εντυπωσιακά Mini Cooper S John Works. To Mini Challenge είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ενιαίου τύπου πρωταθλήματος καθώς περιλαμβάνει τόσο την EVO κατηγορία, όπου δίνω το "παρών" έμπειροι οδηγοί, όσο και την Academy που aφορά νεαρούς και πρωτοεμφανιζόμενους οδηγούς. 

Mini Challenge Italia Vallelunga

Στον πρώτο αγώνα του προηγούμενου αγωνιστικού διημέρου η εκκίνηση σημαδεύτηκε από μια επαφή που κατέληξε σε σφοδρό ατύχημα. Εμπλεκόμενοι ήταν ο Daniele Pasquali και ο Gabriele Giorgi. Ο δεύτερος στην προσπάθειά του να πάρει καλύτερη θέση αμέσως μετά την ευθεία εκκίνησης-τερματισμού ακούμπησε το Mini του Pasquali με αποτέλεσμα εκείνο να βγει εκτός πορείας. 


Η επαφή με την αμμοπαγίδα της πίστας, έστειλε και τα δύο αυτοκίνητα στην προστατευτική μπαριέρα, αλλά η σφοδρότητα της σύγκρουσης του αυτοκινήτου του Pasquali το έστειλε αρκετά μέτρα ψηλά στον ουρανό πριν προσγειωθεί στο έδαφος με τον ουρανό του αυτοκινήτου και μάλιστα στην πλευρά του οδηγού. 

Mini Challenge Italia Vallelunga

Ευτυχώς αμφότεροι οι οδηγοί ήταν καλά στην υγεία τους με τον Giorgi να βγαίνει αμέσως από το αυτοκίνητο και τον Pasquali να χρειάζεται την επέμβαση των κριτών και των ομάδων διάσωσης της πίστας και της διοργάνωσης. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network