Δες τα πρώτα χιλιόμετρα της Ferrari 499P στην Ίμολα

Η Ferrari 499P είναι η επιστροφή της Ferrari στο Le Mans και στο πλαίσιο του φετινού Finali Mondiali πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στην πίστα της Ίμολα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ferrari μπορεί να κατατροπώθηκε στο Μεξικό από τον ανταγωνισμό, ήταν όμως το Σαββατοκύριακο της μεγάλης της γιορτής. Το Finali Mondiali, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτή την εποχή συγκέντρωσε χιλιάδες φίλους της ομάδας, ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της εταιρείας και τους αγωνιζόμενους στα ενιαία πρωταθλήματα της Scuderia. Παράλληλα αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για την επίσημη παρουσίαση της Ferrari 499P, η οποία δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιήσει τα πρώτα της χιλιόμετρα μέσα στην πίστα της Ίμολα. 

Ferrari 499P Finali Mondiali Imola

To LMH Hypercar της Ferrari είναι αυτό με το οποίο η ομάδα επιστρέφει στους αγώνες αντοχής, έπειτα από 50 ολόκληρα χρόνια. Από το 2023 θα συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αντοχής (WEC) και μπορεί να μην έχει ανακοινώσει ακόμη την σύνθεσή της, αλλά είναι σίγουρο πως ο Alessandro Pier Guidi θα είναι ο βασικότερος υποψήφιος για τη μια θέση οδηγών. Ο Ιταλός ήταν και αυτός που οδήγησε την ολοκαίνουρια Ferrari 499P στην πίστα της Ίμολα, μαζί με μια Ferrari 296 GT3 την οποία οδηγούσε ο Alessio Rovera. Αυτό είναι το αγωνιστικό που θα συμμετέχει στην μικρότερη κατηγορία των αγώνων αντοχής από το 2023. 

Ferrari 499P Finali Mondiali Imola
Ferrari 499P Finali Mondiali Imola
Ferrari 499P Finali Mondiali Imola
Ferrari 499P Finali Mondiali Imola

Μπορείς τώρα να απολαύσεις τα δύο κόκκινα αγωνιστικά να κάνουν μια όμορφη παρέλαση στην πίστα της Ίμολα. 


 

Best of Network