Νέο scooter Voge SR3 φουλ εξοπλισμένο και σε λογική τιμή

Όταν ο κόσμος ζητάει πολλά θέλοντας να δώσει λίγα, υπάρχει η Voge για να δώσει περισσότερα από αυτά που φαντάζεστε με το νέο scooter SR3.

Voge SR3
Voge SR3
Voge SR3
Voge SR3
Voge SR3
Voge SR3
Voge SR3
Voge SR3
Voge SR3
Voge SR3

Η οικογένεια SR των scooter της Voge επεκτείνει τη γκάμα της προσθέτοντας το πολυαναμενόμενο SR3. Πρόκειται για ένα φουλ εξοπλισμένο scooter με ιδιαίτερα δυνατό 4βάλβιδο κινητήρα 250 κ.εκ., που ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στη δημοφιλή κατηγορία των maxi scooter μεσαίου κυβισμού.

Ο πρωταρχικός σκοπός του SR3 είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ τoυ λαοφιλούς SR1 και της ναυαρχίδας SR4 Max, καθιστώντας τη Voge ως έναν πολύ δυνατό παίκτη και στην κατηγορία των scooter.

Το SR3 ακολουθεί τους δικούς του κανόνες στην εμφάνιση και χαρακτηρίζεται από έντονες ακμές στα πλαστικά του μέρη, με τα πλαϊνά αεροδυναμικά βοηθήματα να προσφέρουν στο μοντέλο μια πλέον σπορτίβ εικόνα.

Voge SR3

Στη σχεδιαστική ταυτότητα κυριαρχούν τα Full Led φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα φλας, που με τη σειρά τους δίνουν στο SR3 χαρακτηριστικά από τον κόσμο των μοτοσυκλετών supersport. Ένα από αυτά είναι και η αεροδυναμική με την εταιρεία να έχει δημιουργήσει ένα φέρινγκ με διευρυμένα κάτω πλαϊνά τμήματα που επεκτείνονται προς τα έξω.

Παράλληλα, θα βρείτε κι έναν εύκολα ρυθμιζόμενο σε ύψος ανεμοθώρακα. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται επίσης θερμαινόμενα γκριπ.

Voge SR3

Από την πλευρά του, ο συνεπιβάτης απολαμβάνει μια εργονομικά μελετημένη θέση, όπως επίσης και μεγάλο χώρο για τα πόδια του. Παράλληλα, οι έξυπνα σχεδιασμένες χειρολαβές και τα μεγάλα σταθερά μαρσπιέ είναι παράγοντες που βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την άνεσή του.

Μεγάλη digital οθόνη

Μία ακόμα πολυτελής νότα στον εξοπλισμό είναι η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT διαμέτρου 7”, η οποία πέραν των βασικών ενδείξεων (στροφόμετρο, ταχύμετρο, χιλιομετρητές, θερμοκρασία περιβάλλοντος, θερμοκρασία ψυκτικού, στάθμη λιπαντικού, ώρα, ημερομηνία, στάθμη καυσίμου, πίεση ελαστικών κλπ), συνδέεται μέσω τεχνολογίας bluetooth με την ηλεκτρονική συσκευή του αναβάτη και προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης "turn by turn”. Και όσον αφορά στην εν λόγω ηλεκτρονική συσκευή, μια θύρα USB είναι εκεί για να την κρατάει πάντα φορτισμένη.

Voge SR3

Το νέο μοντέλο της Voge εφοδιάζεται με έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο, τετραβάλβιδο κινητήρα 250 κ.εκ. H τροφοδοσία του γίνεται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και η αυτόματη μετάδοση (CVT) με ιμάντα.

Έχει γραμμική απόδοση με μέγιστη ισχύ 26 ίππους και ροπή 23 Nm, που σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος στα 165 κιλά πλήρες υγρών (155 κενό) προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία του.

Voge SR3

Τέλος, το SR3 διαθέτει ζάντες διαμέτρου 14’’ μπροστά και 13’’ πίσω, που φέρουν ελαστικά tubeless, με δισκόφρενα και στους δύο τροχούς, δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς και σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control), όλα στο βασικό εξοπλισμό.

To ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο έχει ενισχυμένο κέντρο (τούνελ), όπου βρίσκεται και η εύκολα προσβάσιμη τάπα του χωρητικότητας 14 λίτρων ρεζερβουάρ, ενώ διαθέτει και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει δύο κράνη - ένα Full Face και ένα Jet.

Το νέο Voge SR3 είναι άμεσα διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς (λευκό, μαύρο, γκρι) και καλύπτεται από εγγύηση 2 ετών. Η τιμή διάθεσης προσδιορίζεται στα 3.995 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network