Εξομοιωτής Ford GT Edition για serious gaming

H online αγωνιστική ομάδα τη Ford είναι μια από τις πιο φημισμένες παγκοσμίως και τώρα με δική της σύνθεση αγωνιστικού καθίσματος με τιμόνι, ανεβάζει επίπεδο

Fordzilla GTElite Racing Seat

Η Fordzilla, η αγωνιστική ομάδα esports της Ford, την οποία έχουμε δει στο παρελθόν σε διάφορα events και αρκετές καινοτόμες πρωτοβουλίες, αυτή τη φορά ανεβάζει level σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά της ζητήματα. Συνεργάζεται με την Next Level Racing, μια από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες εταιρείες όταν η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την online οδήγηση και τις τιμονιέρες και δίνει μερικές νότες Ford αισθητικής.

Fordzilla GTElite Racing Seat
 Οι ρετρό καταβολές είναι εμφανείς στα σίδερα που συνθέτουν το cockpit του GTElite Ford GT Edition, ενώ από την ίδια περίοδο, περίπου, τότε που το επίκεντρο της αγωνιστικής δραστηριότητας της Ford ήταν δηλαδή το Ford GT, προέρχεται και το αγωνιστικό κάθισμα. 
Fordzilla GTElite Racing Seat

Αυτά βεβαίως είναι λεπτομέρειες που διαμορφώνονται αναλόγως την επιθυμία του ιδιοκτήτη. Το ίδιο ισχύει και για το τιμόνι ή την πεταλιέρα, καθώς το GTElite Ford GT Edition είναι συμβατό με όλα τα κορυφαία τιμόνια, πεταλιέρες, επιλογείς ταχυτήτων αλλά και καθίσματα. Η Next Level Racing παρουσίασε το σετ τον Αύγουστο και έχει δηλώσει πως γύρω στα μέσα Οκτωβρίου θα αρχίσει την διάθεσή του παγκοσμίως.

Best of Network