Τα 5 καλύτερα οδηγικά video games στο PS5

To PS5 είναι φτιαγμένο για οδηγικά παιχνίδια, γεγονός που αποδεικνύεται από τίτλους όπως οι παρακάτω

Top5 Games

Για να καταλαβαίνετε λίγο τι τύποι είμαστε εδώ στο Top Gear, να σας ενημερώσουμε πως για εμάς η κύρια χρησιμότητα του PlayStation είναι να παίζουμε Gran Turismo. Επειδή όμως οι κακεντρεχείς θα θεωρούσαν αξιολύπητο να καθόμαστε άπραγοι και να περιμένουμε οποιαδήποτε νέα έκδοση του GT, όπως το GT7 που κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο, ασχολούμαστε και με άλλα οδηγικά παιχνίδια, για να σπάει και η ρουτίνα.

Top5 Games

Ειδικά δε από τη στιγμή που τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια εκμεταλλεύονται άψογα το καλύτερο χειριστήριο που φτιάχτηκε ποτέ το DualSense του PS5. Το χειριστήριο που μοιάζει να δημιουργήθηκε ακριβώς για να μετατρέψει τα driving games σε μια απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας και όχι μια σπατάλη χρόνου. Το χειριστήριο που με το σύστημα δονήσεων που διαθέτει, μπορείτε στα διαλείμματα από την οδήγηση να το χρησιμοποιείτε για μασάζ πλάτης… Τέλος πάντων παρασύρθηκα, πάμε να δούμε τα αγαπημένα μας PS5 racing games φέτος. 

WRC10 

Top5 Games

Τα επίσημα παιχνίδια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι έχουν αναβαθμιστεί τρομακτικά τελευταία και η πιο πρόσφατη έκδοση αυτών, το WRC10 εκτός της διαδικασίας αυτής έχει και συλλεκτικό χαρακτήρα. Αποτελεί μια ωδή στα εντυπωσιακά WRC Cars που πρωτοκυκλοφόρησαν το 2017 και αντικαταστάθηκαν φέτος, αφού όμως πρώτα πρόλαβαν να γαλουχήσουν μια ολόκληρη γενιά θεατών και φανατικών υποστηρικτών. Παράλληλα το WRC10 καλύπτει και ένα μεγάλο φάσμα της ιστορίας του WRC με επιλογές κλασικά αυτοκίνητα και φημισμένα ράλι. Επιπλέον όλων, τι σας λέγαμε παραπάνω για το DualSense χειριστήριο; Ε, αν δεν νιώσετε και εσείς το τεχνολογικό μεγαλείο του με τα πετραδάκια στις χωμάτινες ειδικές του WRC10 και τις γλίστρες στις χιονισμένες επιφάνειες, τότε τι να πω, ειλικρινά; Ντροπή και αίσχος!

Hot Wheels Unleashed

Top5 Games

Ας συμφωνήσουμε παρακαλώ πως ποτέ δεν είμαστε πολύ μεγάλοι ώστε να θεωρείται παλιμπαιδισμός το παιχνίδι με τα αυτοκινητάκια. Επειδή όμως πολλοί μπορεί να μας παρεξηγήσουν αν μας δουν να σπρώχνουμε στο τραπεζάκι του σαλονιού μια Stingray του 1972 ψιθυρίζοντας ήχους όπως βρούμ βρουμ και ιιιιιιι για να αποδώσουμε και το γλίστρημα των ελαστικών, υπάρχει το Hot Wheels Unleashed. Ένα video game με εξαιρετική απεικόνιση των μεταλλικών 1:43. Στα απολαυστικά assets του παιχνιδιού συγκαταλέγεται το γεγονός πως όσα λεφτά και αν διέθετε οποιοσδήποτε σε οποιαδήποτε ηλικία, συλλογή Hot Wheels όπως αυτή που μπορείς να φτιάξεις στο παιχνίδι, δεν θα την έφτιαχνε ποτέ.

F1 2021

Top5 Games

Το hype που υπήρχε για την Formula 1 το 2021, υπήρχε και για το video game του πρωταθλήματος, όταν αυτό κυκλοφόρησε. Κάτι που είναι σημαντικό και όμορφο να το παρακολουθείς, αν μη τι άλλο σε σχέση με το παρελθόν που τα παιχνίδια της Formula 1 δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό στο κόσμο του racing gaming. Δεν ισχύει το ίδιο πλέον και για αυτό έχει πέσει πολλή δουλειά προφανώς με ορισμένες λεπτομέρειες που μπορούν ακόμη και έκπληξη να προκαλέσουν. Για τον συγκεκριμένο τίτλο, μια τέτοια λεπτομέρεια, ήταν ας πούμε η προσθήκη της πίστας της Jeddah στις διαθέσιμες για παιχνίδι πίστες. 

Gran Turismo 7 

Top5 Games

Αν έχετε παρατηρήσει εδώ και καμιά 15αριά ημέρες τον συνάδελφό σας στο γραφείο να αργεί τα πρωινά, να νυστάζει και να είναι κάπως κομμένος από την κούραση, μην απευθυνθείτε στον γιατρό. Τη σύζυγό του να πάρετε και να την ενημερώσετε οτι ο βασικός λόγος που έρχεται αξημέρωτα στο κρεβάτι είναι το Gran Turismo 7. Για να μην ανησυχεί κιόλας η γυναίκα. Το καλύτερο Gran Turismo ever το περιμέναμε σαν τα… Χριστούγεννα κάθε χρόνο και ήρθε να σκορπίσει την αύρα υπεροχής και ποιότητας. Με νοσταλγική διάθεση και παράλληλα τεχνολογική εξέλιξη το συγκεκριμένο video game είναι δεδομένο πως θα μας απασχολήσει αρκετά και στο προσεχές μέλλον.  

Wreckfest

Top5 Games

Το Wreckfest είναι μια κερκόπορτα στο αμερικανικό motorsport για να μπουν σε αυτόν άνθρωποι από τον υπόλοιπο κόσμο και να απολαύσουν μια εσάνς από μονομαχίες ανάμεσα σε rednecks με backyard αυτοκίνητα. Δεν σε νοιάζει αν θα τα καταστρέψεις και πόσο. Δεν σε απασχολεί αν θα κάνεις μπαριέρα τον μπροστινό σου για να του πάρεις τη θέση. Οδηγείς με μοναδικό στόχο να φτάσεις στον τερματισμό και ένα ασφαλής τρόπος να φτάσεις εκεί πρώτος, είναι να εγκαταλείψουν όλοι οι άλλοι. Είναι και αυτός ένας τρόπος.

Best of Network