Κάτω από 30.000 ευρώ το ηλεκτρικό Jeep Avenger

Η ενεργοποίηση του 3ου κύκλου κρατικής επιδότησης του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά” ρίχνει την τιμή του ηλεκτρικού Jeep Avenger κάτω από τα 30.000 ευρώ.

Jeep Avenger e-Hybrid

Έχει ψηφιστεί ως "Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2023” και έχει ήδη ξεπεράσει τις 100.000 παραγγελίες. Το Jeep Avenger διατίθεται πλέον και σε εκδόσεις με θερμικό κινητήρα με ή χωρίς υβριδική τεχνολογία.

Ωστόσο η ηλεκτρική του έκδοση που προηγήθηκε των θερμικών προσφέρεται σήμερα με τιμή έναρξης στα 29.700 ευρώ χάρη στο πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 3".

Το ηλεκτρικό Avenger διαθέτει ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 156 ίππων μαζί με μια μπαταρία δυναμικότητας 54 kWh που του εξασφαλίζει μέση αυτονομία κοντά στα 400 χλμ. και εύρος λειτουργίας σε αστικό κύκλο έως και τα 550 χλμ. με μία φόρτιση.

Jeep Avenger e-Hybrid
H υβριδική έκδοση Avenger

Εκτός της ηλεκτρικής έκδοσης υπάρχει μια έκδοση με Turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 100 ίππων που ξεκινά από τα 23.990 ευρώ αλλά και μια υβριδική έκδοση (e-Hybrid) που αποδίδει επίσης 100 ίππους αλλά με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση όπου έχει ως τιμή αφετηρίας στα 26.490 ευρώ.

Η υβριδική έκδοση διαθέτει επίσης αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων και ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 21 kW (28 ίππων). Περί τα τέλη του έτους αναμένεται και η έλευση της τετρακίνητης έκδοσης 4xe που θα ολοκληρώσει τη σειρά Avenger.

Η σειρά Avenger όπως και όλα τα μοντέλα της Jeep υποστηρίζονται από 4 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και ίσης διάρκειας δωρεάν οδική βοήθεια.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network