Η Scout Motors θα παρουσιάσει δύο ηλεκτρικά μοντέλα

Η αναγενημμένη μάρκα που ανήκει στον όμιλο VW, ανακοίνωσε πως μέσα στη χρονιά που διανύουμε θα παρουσιάσει ένα pick-up και ένα SUV, αμφότερα αμιγώς ηλεκτρικά.

Scout Motors teaser

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Scout Motors, Scott Keogh, έδωσε πρόσφατα κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα ηλεκτρικά οχήματα της αναγεννημένης εταιρείας. Η Scout Motors αναμένεται να βοηθήσει τη Volkswagen να εισέλθει στην αγορά ηλεκτρικών pickup στις ΗΠΑ, αλλά δεν θέλει να σταματήσει εκεί. Η εταιρεία εξελίσσει και ένα επίσης αμιγώς ηλεκτρικό SUV, με μία εικόνα teaser να βλέπει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία άνοιξε τον δρόμο για το εργοστάσιο συναρμολόγησης αξίας περίπου 2 δισεκατομμυρίων ευρώ στη Νότια Καρολίνα. Ο Keogh μίλησε στους δημοσιογράφους για τα σχέδια της εταιρείας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η Scout Motors σκοπεύει να παρουσιάσει ταυτόχρονα το αμιγώς ηλεκτρικό pickup και το SUV κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Πρόσθεσε ότι ο σχεδιασμός για κάθε όχημα βρίσκεται κοντά στην τελική του μορφή.

Scout Motors teaser

Ο Keogh ανέφερε επίσης ότι ο επικεφαλής παραγωγής της Scout, Jan Spies, δεν ήθελε να κάνει άλλες προσαρμογές μετά την παρουσίαση των δύο ηλεκτρικών οχημάτων. Έτσι, τα αποκαλυπτήρια θα δείξουν πιθανότατα το 100% του pickup και του SUV της Scout Motors που θα μπουν στην παραγωγή στα τέλη του 2026.

"Θα είναι ένα αυτοκίνητο με χαρακτήρα. Θα είναι ένα αυτοκίνητο με προσωπικότητα", δήλωσε ο Keogh χωρίς όμως να διευκρινίσει σε ποιο από τα δύο μοντέλα αναφέρεται. Τον περασμένο Μάρτιο, η Scout Motors εκτίμησε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ότι το SUV της θα κόστιζε γύρω στα 40.000 ευρώ. Με βάση σχόλια από την ίδια εκδήλωση, ο σχεδιασμός του ηλεκτρικού SUV θα μπορούσε να αποτίσει φόρο τιμής σε παλιά κλασικά μοντέλα όπως το Scout II.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network