Το μικρότερο Rivian R2 θα έχει τύχη και στην ευρωπαϊκή αγορά

Ο κατασκευαστής ηλεκτρικών μοντέλων pick up και SUV από την Καλιφόρνια αποκάλυψε μια teaser εικόνα του επόμενου μοντέλου του που θα κυκλοφορήσει και στην ευρωπαική αγορά.

Rivian R2 teaser

Η αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοντέλων Rivian ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο μοντέλο της στις 7 Μαρτίου. Πρόκειται για το Rivian R2, ένα μικρότερο ηλεκτρικό SUV από το R1S και από την διόλου αποκαλυπτική εικόνα teaser που δημοσίευσε φαίνεται πως το σχεδιαστικό τμήμα δεν ήταν στην πραγματικότητα και τόσο απασχολημένο. Κι αυτό διότι η μπροστινή φωτιστική υπογραφή του νέου μοντέλου δεν διαφέρει από εκείνη της σειράς R1.

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα Rivian
Αριστερά διακρίνεται το ηλεκτρικό pick up Rivian R1T ενώ δίπλα του
είναι η έκδοση SUV R1S

Η εταιρεία διαθέτει στη γκάμα της το ηλεκτρικό pick up R1T και το ηλεκτρικό SUV R1S. Το νέο μοντέλο R2 θα έρθει να καλύψει το κενό προς τα κάτω στην υπό δημιουργία γκάμα της Rivian. Αυτό σημαίνει πως ένα τέτοιο μοντέλο θα είχε νόημα να διατεθεί και στην ευρωπαϊκή αγορά κάτι που δεν διαψεύδει και η εταιρεία.

Σε σχετικές δηλώσεις στελέχη της εταιρείας ανέφεραν πως το νέο μοντέλο έχει σχεδιαστεί για μια παγκόσμια αγορά αν και ο βασικός όγκος παραγωγής του θα διατεθεί στις αγορές των ΗΠΑ και Καναδά.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network