Το πρώτο ηλεκτρικό φορτηγό της Volvo είναι γεγονός

Πρεμιέρα για το πρώτο ηλεκτροκίνητο φορτηγό μεταφοράς βαρέων φορτίων της Volvo που βασίζεται στη γνωστή σειρά μοντέλων FM της εταιρείας και είναι εξελιγμένο για χρήση σε αστικές περιοχές.

Volvo FMLow Entry
Volvo FMLow Entry
Volvo FMLow Entry
Volvo FMLow Entry
Volvo FMLow Entry
Volvo FMLow Entry

Η Volvo λανσάρει το πρώτο μοντέλο φορτηγού που αναπτύχθηκε για να κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Με ικανότητα μεταφοράς βαρέων φορτίων και εξαιρετική ορατότητα για τον οδηγό, το Volvo FM Low Entry είναι ένα ηλεκτρικό φορτηγό που εξελίχθηκε με βάση την ασφαλή και αποδοτική οδήγηση σε αστικές και περϊαστικές περιοχές.

Καθώς όλο και περισσότερες πόλεις έχουν στόχο τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος μειώνοντας τα επίπεδα εκπομπών, η ζήτηση για φορτηγά μηδενικών εκπομπών ρύπων που να μπορούν να καλύψουν αυτές τις νέες απαιτήσεις των πελατών αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς.

Volvo FMLow Entry

Το FM Low Entry είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα Volvo Trucks και πρόκειται για ένα φορτηγό βαρέως τύπου ειδικά σχεδιασμένο για να διεκπεραιώνει μια μεγάλη ποικιλία μεταφορικών εργασιών σε αστικές περιοχές. Είναι επίσης το πρώτο μοντέλο φορτηγού Volvo, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο με ηλεκτροκίνηση.

Διαβάστε Επίσης

Αξιολόγηση 5 αστέρων στο Direct Vision

Η χαμηλή θέση οδήγησης προσφέρει στον οδηγό εξαιρετική ορατότητα και έλεγχο του περιβάλλοντος χώρου. Χάρη στην καλή του ορατότητα, το Volvo FM Low Entry βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια στο πρότυπο Direct Vision που κρίνει τα βαρέα οχήματα που κυκλοφορούν στο Λονδίνο.

Volvo FMLow Entry

Το ηλεκτρικό φορτηγό της Volvo είναι αρκετά ευέλικτο για τον όγκο του και μπορεί να προσαρμοστεί ούτως ώστε να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις διαφόρων μεταφορικών εργασιών, όπως διαχείριση απορριμμάτων, διανομές και κατασκευές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο βασίζεται στη γνωστή σειρά φορτηγών FM της Volvo. Η ευρύχωρη καμπίνα έχει χαμηλώσει και μετακινηθεί προς τα εμπρός, και το χαμηλό σκαλοπάτι εισόδου και το επίπεδο δάπεδο διευκολύνουν την είσοδο στο φορτηγό και την έξοδο από αυτό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network