Βελτιωμένο Tesla Model Y από την Irmscher

Αυτό το Tesla Model Y είναι βελτιωμένο εμφανισιακά από την Irmscher και υπόσχεται να κάνει τον ιδιοκτήτη του να ξεχωρίζει με όχι με το τόσο ηλεκτρικό στιλ

Tesla Model Y Irmscher Tuning

Αν το καλοσκεφτείς η εμφανισιακή βελτίωση ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση να κάνει τον ιδιοκτήτη του να διαφοροποιείται από την όλο και πιο ενιαία εικόνα που έχουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα λόγω αεροδυναμικής και σχεδιαστικών υποχρεώσεων. Στο πλαίσιο αυτό η πρόταση της Irmscher για βελτίωση του Tesla Model Y είναι επιτυχημένη από την σύλληψη κιόλας της ιδέας, έστω και αν δεν είναι καν η πρώτη, όπως σε έχουμε ενημερώσει ήδη ή η πιο ουσιαστική

Tesla Model Y Irmscher Tuning

Η Irmscher δεν είναι ένας τυχαίος βελτιωτής για την αγορά της Ευρώπης και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και σε αυτήν την περίπτωση. Έχει μια μακρά ιστορία 55 ετών και στην πορεία της αυτή έχει δημιουργήσει τα πιο εντυπωσιακά Opel που έχεις δει ποτέ. Τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει από την σαφή και ιδιαίτερη εξειδίκευση που έχει στα αυτοκίνητα της Opel και ασχολείται και με αυτοκίνητα από άλλες φίρμες. 

Διαβάστε Επίσης

Ένα χαρούμενο Tesla

Τώρα δημιούργησε αυτό το χαρούμενο Tesla Model Y και είναι αλήθεια πως με τις χρωματικές του επιλογές του δίνει είτε μια άγρια εικόνα που κάποιος θα επέλεγε εύκολα, είτε μια πιο funky με τα φλούο χρώματα που θα επέλεγε εξίσου εύκολα κάποιος που θα ήθελε να ξεχωρίζει με το αυτοκίνητό του. 

Tesla Model Y Irmscher Tuning

Πέραν των χρωμάτων στόσο η Irmscher έχει δημιουργήσει ένα διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα και νέα γρίλια στην μάσκα, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτη στο πίσω μέρος, τον οποίο βεβαίως δεν μας τον δείχνει αλλά υπόσχεται πως είναι πιο όμορφος από εκείνον που έχει εγκρίνει ο Elon Musk. 

Tesla Model Y Irmscher Tuning

Αντίστοιχες παρεμβάσεις έχει κάνει και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου με ανασχεδιασμένα καθίσματα καθώς επίσης υλικά και χρώματα, όμως το ατού της συγκεκριμένης βελτίωσης δεν είναι τίποτα άλλο από τις 20άρες ζάντες, που είναι σχεδιασμένες ειδικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. 

Tesla Model Y Irmscher Tuning

 

Best of Network