Μεγάλο bonus για ανταλλαγή με καινούργιο Citroen μέχρι 31 Ιουλίου

Η Citroen προσφέρει ειδικές τιμές ανταλλαγής του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας με όφελος για την αγορά καινούργιου. Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει μέχρι τα τέλη Ιουλίου και αφορά ετοιμοπαράδοτα μοντέλα.

Citroen C4

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, η Citroen προσφέρει ειδικές τιμές ανταλλαγής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για την αγορά οποιουδήποτε καινούργιου και ετοιμοπαράδοτου μοντέλου της γκάμας, συμπεριλαμβανομένων των C3, C3 Aircross, C5 Aircross αλλά και για του ηλεκτρικού AMI.

Citroen Range

Με την τρέχουσα εμπορική προσφορά, τα οφέλη για τον υποψήφιο αγοραστή είναι πολλαπλά, αφού αφενός λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό του -που πιθανά δεν θα μπορούσε σε άλλη περίπτωση να το ανταλλάξει- και αφετέρου έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα καινούργιο μοντέλο με χαμηλότερα έξοδα όπως τέλη κυκλοφορία, ασφάλιστρα, κόστος χρήσης κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν εδώ και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους αλλά και το μοντέλο που τους ενδιαφέρει για αγορά και να λάβουν μια αντίστοιχη προσφορά μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Η Citroen διαθέτει μια διευρυμένη γκάμα μοντέλων βενζίνης, diesel, plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών με ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια καθώς και από προγράμματα συντήρησης με χαμηλό κόστος.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network