Οι ήχοι κλειδώματος των Tesla γίνονται viral-ακούστε τους καλύτερους

Το πρόσφατο update της Tesla επιτρέπει να αυτοσχέδιους ήχους κλειδώματος για τα μοντέλα της εταιρείας και το X (Twitter) γέμισε από Tesla να κλειδώνουν.

Tesla Model 3 ανανεωμένο 2023

Το πρόσφατο update της Tesla, αυτό δηλαδή για το οποίο έγινε ο σαματάς με την ανάκληση των 2 εκατομμυρίων οχημάτων για την οποία μπορείς να διαβάσεις εδώ, ξεκλειδώνει μια επιλογή να "ανεβάσει" ο ιδιοκτήτης τον δικό του ήχο όταν κλειδώνει το Tesla

Tesla Model 3

Η εταιρεία έχει μερικούς προεγκατεστημένους ήχους από τους οποίους μπορεί κανείς να επιλέξει και είναι αυτοί.

@binsaa_t Tesla's new lock sounds following the Christmas Update. And yeah, you can also use your custom lock sound from the USB. Absolutely, here are some hashtags you could use for Tesla's new lock sounds: #TeslaLock #teslasounds #NewTeslaAudio #CarTech #Teslalnnovation #electricvehicle #AutomotiveSound #fyp ♬ original sound - Binsaa

Ωστόσο επιτρέπει τώρα πια custom ήχους κατά το κλείδωμα. Μπορεί δηλαδή ο ιδιοκτήτης να ανεβάσει τον δικό του ήχο στο αυτοκίνητο και να θέσει αυτόν ως ήχο κλειδώματος, πράγματα που μας είναι γνωστά πλέον από τα smartphones. 

Ως εκ τούτου όπως συχνά συμβαίνει με τα smartphones που ξαφνικά μέσα στο λεωφορείο ακούγεται μια Φραγκοσυριανή του Μάρκου Βαμβακάρη, ετοιμάσου τώρα να γεμίσουν τα πάρκινγκ με ατάκες του Τσουβέλα και Hanz Zimmer κομμάτια από κινηματογραφικές επιτυχίες. 

Στην Αμερική δηλαδή ζουν ήδη αντίστοιχες καταστάσεις και αυτοί παρακάτω είναι οι πιο αστείοι και ενδιαφέροντες ήχοι κλειδώματος Tesla. 

Ο influencer Elon Musk

Γατούλα αγριεμένη

Video Game 

Κραυγές, τρόμος και παράνοια

Αυτοηχογράφηση

Super Mario 

Κλασικά Microsoft Windows

Αστυνομική εντολή 

Tranformers

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network