Πώς θα ήταν ένα Tesla το 1960: Η τεχνητή νοημοσύνη κάνει ρετρό 5 σύγχρονα αυτοκίνητα

Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας προσφέρει 5 σημερινά αυτοκίνητα με εμφάνιση ρετρό γιατί πάντα ήθελες να δεις πώς είναι ένα Tesla της δεκαετίας του 1960

Automotive AI Tesla Model 3 1967

Την Τεχνητή Νοημοσύνη που όλοι την φοβόμαστε και οι περισσότεροι την καταριόμαστε, χωρίς να κατανοούμε πως την χρησιμοποιούμε καθημερινά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που της εμπιστεύονται το μέλλον τους. Εταιρείες σχεδιάζουν αυτοκίνητα, άλλες τη χρησιμοποιούν για πολύπλοκες εργασίες και κάποιοι την εκμεταλλεύονται για ψυχαγωγικούς και διασκεδαστικούς σκοπούς.

Διαβάστε Επίσης

Στην περίπτωσή μας ο λογαριασμός automotiveai στο Instagram ασχολήθηκε με τα αυτοκίνητα που βλέπουμε γύρω μας αλλά σε μορφή που δεν τα έχουμε δει ποτέ και δεν θα τα βλέπαμε και καν χωρίς την Τεχνητή Νοημοσύνη. Ας θαυμάσουμε κάτι σαν μια Porsche Cayenne του 1981. 

Mini Countryman 1959

Automotive AI Mini Countryman 1959

Το ορίτζιναλ Mini του 1959 του Alec Isigonis κυκλοφόρησε το 1969 στην Clubman εκδοχή του που ήταν ένα επιμηκυμένο μικρό αυτοκίνητο με δύο πόρτες. Η Countryman έκδοση ήρθε πολλά χρόνια αργότερα και στην αναβιωμένη μορφή του Mini. Όπως μπορείς να δεις, η μαγεία του αρχικού Mini δεν μπορεί να χαθεί ούτε με 4 πόρτες, ούτε καν με μακρύ μεταξόνιο. Ευτυχώς που ο καλλιτέχνης δεν το ζήτησε και ως SUV γιατί εκεί δεν ξέρουμε τι θα συνέβαινε. 

Tesla Model 3 1967

Automotive AI Tesla Model 3 1967

Η αυτοκινητική Αμερική της δεκαετίας του 1960 ήταν μια ξεχωριστή εποχή. Αρκετές καινοτομίες και νέες τεχνολογίες, κάτι που αν το αναγάγεις στην προηγούμενη 20ετία, ταιριάζει λόγω της παρουσίας της Tesla. Αυτό το Tesla Model 3 σε κάτι που μοιάζει με Νεβάδα, είναι ένα premium σπορτίφ αυτοκίνητο εκείνης της εποχής και μπορεί το οξύμωρο της εικόνας να είναι ελκυστικό, αλλά και αυτό το Tesla εμείς το θέλαμε. 

Ford Model T 2023

Automotive AI Ford Model T 2023

Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν στένει μόνο τα αυτοκίνητα του παρόντος στο παρελθόν. Μπορεί να κάνει και το αντίθετο φέροντας στην εποχή μας ένά Ford Model T, το πρώτο αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής. Εξαιρετική δουλειά δεν μπορούμε να πούμε, αλλά καλύτερα όχι, γιατί το "μαγάρισμα" ενός αυτοκινήτου που αποτελεί σύμβολο της εποχής που αποχαιρετάμε είναι επικών διαστάσεων. 

Range Rover Sport 1974

Automotive AI Range Rover Sport 1974

Η περίπτωση της Range Rover είναι μια απόδειξη πως ούτε οι μηχανές δεν θα μπορούσαν να εξελίξουν καλύτερα το σχέδιο του 1974 για να το φέρουν στην εποχή μας. H Τεχνητή Νοημοσύνη "δεν τα έβγαλε τα λεφτά της" εδώ δίνοντάς μας ένα κλασικό Range Rover όπως το έχουμε αγαπήσει, λίγο μεγαλύτερο, με λίγο φαρδύτερα ελαστικά, με κάποιες αισθητικές επεμβάσεις και με πόρτες χωρίς χειρολαβές, γιατί 2023 φίλε, θα ανοίγεις τις πόρτες με εφαρμογή. 

Porsche Cayenne 1981

Automotive AI Porsche Cayenne 1981

Άκου AI, αν στην Στουτγάρδη είχαν κυκλοφορήσει την δική σου Porsche Cayenne που μοιάζει με αμερικάνικο οικογενειακό Honda Civic του 80, τότε το έντονα αμφιλεγόμενο SUV με τον θηραιό στο καπό δεν θα είχε σώσει την φίρμα. αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ένα ωραίο οικογενειακό αυτοκίνητο που έχει δανειστεί στοιχεία από την Porsche 911, αλλά απαιτεί regenerate άμεσα. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network