Οδηγήσαμε την Ferrari SF90 XX που έσπασε το ρεκόρ στο Fiorano

Το Top Gear ήταν σε μια ιστορική στιγμή της Ferrari παρακολουθώντας την Ferrari SF90 XX να καταρρίπτει το ρεκόρ γύρου στο Fiorano. Κάναμε και μια βόλτα.

Ferrari SF90 XX Top Gear Video Fiorano ρεκόρ

Το πιο απολαυστικό video που θα δεις σήμερα είναι αυτό με την Ferrari SF90 XX να καταρρίπτει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου για αυτοκίνητο παραγωγής από το Maranello, στην πίστα του Fiorano. Ο Ollie Marriage βρέθηκε στην "πρωτεύουσα των supercars" και είχε την ευκαιρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός σπάνιου αυτοκινήτου για την εταιρεία. 

Ferrari SF90 XX Stradale

Η υβριδική Ferrari SF90 XX των 1.030 ίππων είναι το πρώτο road legal αυτοκίνητο με τα χαρακτηριστικά XX και μπαίνει σε μια οικογένεια που περιλαμβάνει σπουδαία και σπάνια supercars όπως η FXX που είναι το αντίστοιχο της Ferrari Enzo ή η FXX-K που είναι η extreme έκδοση της LaFerrari. 


Στην περίπτωση της SF90 Stradale, η SF90 XX δεν είναι τόσο extreme όσο στο παρελθόν και για αυτόν ακριβώς το λόγο μπορεί κανείς να την αγοράσει. Βασική προϋπόθεση είναι να καταβάλει περισσότερες από 800.000 ευρώ, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες σε αυτήν την κατηγορία.

Ferrari SF90 XX Top Gear Video Fiorano ρεκόρ

Η άλλη βασική προϋπόθεση είναι να την αξιοποιεί καταλλήλως που σημαίνει πως δεν είναι μόνο για την πίστα αλλά μπορεί κιόλας να την κυκλοφορεί στον δρόμο. 

Ferrari SF90 XX Stradale

Είναι ένα πανίσχυρο supercar και για την ακρίβεια έρχεται να υπερθεματίσει το ούτως ή άλλως ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής της Scuderia. Θα παραχθεί πολύ περισσότερο από κάθε άλλη Ferrari XX, καθώς θα κατασκευαστούν 1.398 κομμάτια, εκ των οποίων τα 599 θα είναι εκδόσεις Spider. 

Διαβάστε Επίσης

Στο video του Top Gear εκτός της γρήγορης βόλτας στο Fiorano του Ollie Marriage, παρακολουθούμε επίσης τον δοκιμαστή οδηγό της Ferrari, Raffaele de Simone να καταρρίπτει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην ιδιωτική πίστα της εταιρείας, που είναι χτισμένη γύρω από το σπίτι του Enzo Ferrari.

Ferrari SF90 XX Spider

Ο χρόνος της Ferrari SF90 XX είναι 1:17.309 και αυτή είναι η καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει αυτοκίνητο παραγωγής της Ferrari στην πίστα δοκιμών. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network