Άκου τον ήχο της Ferrari 812 Competizione του Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz Jr. αγόρασε για πρώτη φορά στη ζωή του αυτοκίνητο και είναι μια Ferrari 812 Competizione Tailor Made με τον απίστευτο ήχο του V12

Ferrari δεν αγοράζουν μόνο οι πρωταθλητές της Formula 1 αλλα και εκείνοι που θέλουν να γίνουν πρωταθλητές κάποια στιγμή. Ο Carlos Sainz Jr. έπειτα από εννέα χρόνια στην Formula 1, ήρθε η στιγμή να αγοράσει το πρώτο του αυτοκίνητο και να αντικαταστήσει το VW Golf που του είχαν κάνει δώρο οι γονείς του όταν ήταν 18 ετών. Έτσι εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορεί με μια ειδικά φτιαγμένη για εκείνον Ferrari 812 Competizione και δεν χρειάστηκε να τον κατασκοπεύει κανείς έξω από τη βιτρίνα, όπως έγινε με τον Max Verstappen, γιατί ο Ισπανός πιλότος της Scuderia, μας έδειξε μόνος του την παραλαβή του αυτοκινήτου. 

Ferrari 812 Competizione Carlos Sainz

Ο Sainz απευθύνθηκε στους αρμόδιους για την αγορά του αυτοκινήτου του. Το τμήμα Tailor Made στο Maranello ασχολήθηκε με τον πιλότο της ομάδας, ως όφειλε και δημιούργησε μια μοναδική 812 Competizione, που δεν υπάρχει όμοιά της, τόσο στις μικρές λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον νέο ιδιοκτήτη, όσο και στην εξωτερική εμφάνιση, καθώς δεν είναι μια κόκκινη Ferrari. 

Ferrari 812 Competizione Carlos Sainz

Ο ίδιος ο Sainz στο video που βλέπουμε τονίζει πως ήθελε το αυτοκίνητο να είναι σκούρο και επίσης μας δείχνει τις λεπτομέρειες, όπως το "Smooth Operator" που είναι το παρατσούκλι του στην Formula 1 να στολίζει τα μαρσπιέ και το 55, τον αριθμό του να είναι κεντημένος στα πατάκια της Ferrari. 

Ferrari 812 Competizione Carlos Sainz

Το πιο απολαυστικό σημείο φυσικά, για τον ίδιο κυρίως αλλά και για εμάς που αρκούμαστε σε αυτά τα πράγματα στα video, είναι όταν θέτει σε λειτουργία τον κινητήρα και ακούγεται ο ήχος του V12 μέσα στον κλειστό χώρο του Maranello που έγινε η παράδοση του αυτοκινήτου. 
 

Best of Network